Run a Ring U fools, Run!

2012-02-20

År efter år nu så har nu USA, Storbritannien och Israel hotat Iran med ensidiga militära angrepp över ett icke-existerande kärnvapenhot. Och de skulle aldrig ens drömma om att se åt andra hållet på Israels egna åtgärder i form av färdiga atombomber, israelerna ha aldrig ens brytt sig om att underteckna icke-spridningsavtalet!

Irans hot i Mellanöstern, eller hur! Även fast Iran inte har attackerat eller invaderat någon av sina grannar på över ett sekel.
Men Iran hotar att "radera bort Israel från kartan", skulle man då säga. Det är en annan underligt "faktum". Vad president Mahmoud Ahmadinejad uppmanade till den 26 oktober, 2005 tal som citerades Ayatollah Khomeini, var fredens behovet av att en "regim som ockuperar Jerusalem måste försvinna ur tiden" med syfte på ordet ockuperar.

En helt annan historia faktiskt! Teheran har knappast mandat för att påkalla regimskifte i utländska nationer. Och Washington, London och Tel Aviv är nog rätt mycket mera högljudda när det kommer till sådana övningar.

Så detta beror helt och hållet på hur saker rapporteras, och varför det finns vissa saker väst föredrar att inte rapportera. Det är uppenbart att Mellanöstern är ett komplicerat geopolitiskt schackbräde, och man får inte låta bli att vara skarp och alert för att förstå vad som verkligen händer.

Håll en sak i åtanke: amerikaner uppfann och spelar poker, vilket är ett spel i svek och lögn. Den sassanidiska perserna från vilka dagens iranier härstammar uppfann schack under det 7:e århundradet, vilket är ett spel av strategi och intelligens.

Robin Cook, som var ledare för brittiska underhuset och Lord rådets ordförande i Tony Blairs kabinett i 2003, han som föredrog att avgå i mars samma år i stället för stödja Tony Blairs pudel-liknande policy att följa skocken i baby Bush kriget mot Irak.

Han sade i en artikel i tidningen Guardian den 8 juli 2005 att "Bin Laden var en produkt av en monumental felbedömning av västerländska säkerhetstjänster vilket inte gladde Säkerhetsunderrättelsetjänsterna i någon större omfattning. Cook uttryckte att under hela 80-talet beväpnades Bin Ladin av CIA och finansierades av Saudierna för att utkämpa jihad mot den ryska ockupationen av Afghanistan. Al-Qaida, var bokstavligen "databasen", alltså var ursprungligen en datafil med de tusentals mujahedin som var rekryterade och tränade med hjälp av CIA för att besegra ryssarna. "

Al-Qaidas nya befordran från svuren fiende till en tafatt, men användbar allierad kom på ett ögonblick. Talibanerna är nu inte längre den ultimata ondskan i Afghanistan, utan mer en part som det skall förhandlas med före USAs tillbakadragningar. Saker som västmedia berättat att hållit för sant blir förvrängt och muteras till sin motsats av verklighetens ankomst. Tänk: hur många av dagens övriga "obestridliga sanningar" är byggda på grunder av lös sand och formade genom svek och missuppfattningar.

Västmakterna står nu slutligen inför två tuffa nötter att knäcka: Syrien och Iran. I dessa konflikter kommer maskerna att börja falla. Och när masker plötsligt faller, så är det många som kommer att tas på bar gärning och som kommer att visa sina verkliga ansikten.

Till exempel, hur västmakterna nu förklarar för världen att den så kallade "Fria syriska armén" - tydligt utbildad, stödd, finansierad och beväpnad av västmakterna - nu räknar med stöd från al-Qaida/AL-Ciada av alla människor!

Den 15 februari kallade Al-Qaidas ledare Ayman al-Zawahri på "alla muslimer från Turkiet, Irak, Libanon" för att komma till hjälp för de "syriska rebellerna."

Tja, vilken överraskning! Var inte Al-Qaida ledande för den "internationella terrorismen" mot USA, Storbritannien, Frankrike och Israel?

Nu när James Clapper USA chef för National Intelligence sade i den amerikanska senatens försvarsutskott den 16 februari, vi får lära oss att al-Qaida arbetar med ett gemensamt mål vid sidan av USA och Storbritannien i Syrien!

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram