The day after tomorrow.

2012-01-01

Och så blev det då ett nytt år! Och som av en händelse så blev faktiskt inte pengar, som skapas i ett finansiellt system som baseras på att bankerna som bara innehar en fraktionell del av dom pengar som lånas ut, alltså till grund för de pengar som lånas ut av banken och som skapas ur ingenting enligt funktionen av (FRB. eng) vårt fraktionella bankreserv system i låneögonblicket, dessa pengar blev faktiskt inte ett dugg mera innehållsrika. Pengarna innehåller precis samma ingenting av värde i form av löftet att någon enskild som inte kan betala med sitt arbete ändå har lovat att betala.

Nu du Münschausen så vill jag bara önska dig välkommen till 2012, The year of the broken dreams of greed, ett ofrivilligt jubelår.

Jag måste nu resa frågan om perspektivet av att en oändligt stor skuld faktiskt är värdelös, alltså saknar värde, verkligen är för svårt att ta till sig och vad detta i så fall beror på? Men om nu folk åtminstone hypotetiskt kan klara av att förstå att en skuld som inte betalas även är en värdelös fordran, så hur svårt kan det då vara att begripa att ett oändligt litet värde som grund för värdet på pengarna, gör pengarna värdelösa?

Hur svårt kan nu detta vara att förstå, egentligen

Funderar också lite på att jag blev uppringd av en person som jag inte känner strax före tolvslaget, som ansåg att en större förtjänst bestående av ingenting, var att föredra framför en mindre förtjänst av ingenting, beroende på att någon hade bestämt att ingenting var någonting och vidare att denne någon som fick bestämma detta, det var banken? Det är en ny dag idag, på ett nytt år dessutom, som blir ett jubelår, alltså ett år när alla skulder kopplade till pengars värde försvinner och det mina vänner är faktiskt alla skulder.

Funderar utifrån detta allvarligt på hur illa ställt det är i huvudet på någon som går på en blåsning som innebär att ingenting ska kallas någonting bara utifrån att enskilda utvalda påstår att de har rätten att bestämma vad som är någonting eller ingenting alldeles oavsett verkligheten, att sedan ha mage att kalla sig fri, säger väl egentligen resten i saken.

Att ställa till krig för rätten att få bestämma vad som skall vara ingenting och vad som skall vara någonting för andra individer, helt oavsett verkligheten, det är den sämsta och vanligaste orsaken till ofred. Den City of London baserade Petrodollarhegemonin är den genom mänsklighetens historia mest betydande parten för illgärningar i detta och har över tiden tagit sig många namn och ansikten vid den falska solidaritetens altare.

Nu så måste därför kampen om rätten att få bestämma vad som är ingenting och vad som är någonting, helt oavsett verkligheten därför drivas igång, om inte verkligheten skall göra sig påmind. Och kunde USA undvika att verkligheten skall göra sig påmind, då hade dom redan gjort det, så det är därför ett klokt drag av Iran att tvinga fram ett anfall, för detta ställer då allt direkt på sin spets och det kommer dessutom då att fälla det finansiella systemet direkt och minska lidandet på sikt. Välkommen till Jubelåret 2012!

Det stålhårda sanktionerna mot Iran från USA, innehåller sådana avstegsmöjligheter att det är skrattretande att Lydmedierna ens går ut med detta som ett opinionsbildande försök, det liknar mest en gammal mögelost.

Detta system är nu så allt igenom ruttet att det inte ens är färgen som håller ihop skrovet, utan snarare stillheten i omgivningen, så Go Iran Go! Bullra hoppa och skrik så mycket ni kan, det går aldrig att bomba in värde i petrodollasrsystemet och utan petrodollarsystemet så är inte det finansiella FRB systemet ens värt skiten under naglarna för då faller dollarn som världshandelsvaluta direkt

Sanktionerna nu riktas mot Irans centralbank och finansiella sektor. De innebär förenklat att utländska bolag måste välja mellan att göra affärer med Iran eller affärer med USA. Förespeglingen är att pressa Iran att överge planerna på kärnvapen genom att strypa landets oljeintäkter, vilket uppenbarligen är rent nonsens.

Det kommer inte att gå att skrämma Iran till underkastelse denna gång, för många individer runt jorden förstår nu för mycket för att acceptera att Petrodollarsystmet skall ha rätten att kalla ingenting för någonting av värde, som sedan alla andra skall acceptera som betalning. Jubelåret uppfanns för att kunna bevara detta plundringssystem en gång i tiden och göra de dumma glada, så blir det inte denna gång.

Jag undrar lite försynt hur det nu ser ut i "Joint cheifs of staff" sammanträdesrummet nu? Dom har nog briefats färdigt om att de militära musklerna nog kan skapa fysisk geografisk förödelse och åsamka mycket lidande, och bomba Iran tillbaka till stenåldern, så är det nog ja, men vad som detta inte kan åstadkomma är göra ingenting av värde till någonting av värde, alltså att rädda den militärsystemiskt bärande Petrodollarkulissen, så att anfalla med eller utan lön gör ingen skillnad, dom förlorar likafullt i alla fall.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram