I dag igen.

2011-12-15

Undrar lite retorisk, hur mycket skatt som kan betalas i detta system om det inte finns några pengar? Om dessa pengar som skall användas till skatter är belagda med en avgift i form av ränta för sin tillkomst, så undrar jag vidare vem det är som egentligen tjänar på dessa skatter och vem det är som använder skattesystemet som ytterligare en metod för att plundra befolkningarna genom att pengarna har ett pris?

Jag brukar i mitt stilla sinne tänka att många borde nu snabbt inse fördelen med att bara behöva söka sin förlåtelse i de led som tänker rationellt och balanserat. Det kommer inte heller denna gång att vara en fördel att ha låtit egenyttighet och särskillnad vara ledande, pogromer och andra sociala avarter är bara konsekvenser av att alltför länge ha dansat runt den gyllene kalven i glömskan av att bara vara människa.

Jag bara måste säga att jag fylls av vämjelse och avsky när jag ser detta som Allan Widman idag håller på med i riksdagens talarstol. Skammen kommer ovillkorligen att bli historiens dom över att detta tillåtits förekomma hos ett folk som inbillats till att tro sig vara både upplysta och fria. Fy fan rent ut sagt, jävla Goldman Sachspatrask!

Är det inte dags att fråga Göran Persson eller JKL vem det är som uppdrar åt JKL att skapa opinion för ESM och anslutningen till Euro, alltså det som Göran fakturerar JKL 200 tkr i månaden för? Vad är det enskilda vinstmaximeringssyftet bakom detta, eftersom metoden inte per definition kan vara ägnad den allmänna nyttan? Samma fasoner igen.

Det första jag kommer att tänka på när jag ser ingressen till Uppdrag granskning igår är att inte syftet bakom detta religiösa dravel är ifrågasatt, det borde väl rimligen heta ett heligt krig i bankernas tjänst, eftersom det är för staten Israels nyttotagare Goldman Sachs och bankkonglomeratet som Anders Bering Breivik har verkat. detta glömmer uppdrag granskning att belysa, av ett eller annat skäl så är det viktigare att belysa gräsrötterna..

Garvar åt situationen på TV där dom försöker att rädda detta system genom att bilda opinion för nyttan sparande, i ett system där sparande av pengar för en individ ovillkorligen innebär en ökad skuld för någon annan individ, till en given aktivitetsnivå i ekonomin. Maken till stollerier.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram