Dagens mediala tillvaro och friheten till yttrande

2011-11-28

Chatt-konversation mellan mig och Lotta Gröning, som jag inte vill skall vara utsatt för påtryckningar!

Hej Carl, jag får många klagomål om antisemitism på min sida. Det valsar runt på olika bloggar och jag vill inte ha den debatten. Du och tuva får ta dessa debatter på er egen sida. Jag hinner inte vara med och debattera själv i alla trådar.

Men jag är ju för Palestina?
Inte mot någonting!

Jag har fått varningar från flera håll för din antisemitism. Jag har försökt läst allt ni skriver och hinner inte med ibland. Du uppenbarligen stämplad som Israelhatare.

Jag står för rättvisa och att det finns människor och att det finns beteenden, att jag som öppen identitet skall hindras att uttala mig mot uppenbar rasism som Tuva anför mot araber och palestinier, är rent ut sagt bedrövligt och jag vill inte tro på att du menar detta på allvar. Jag är inte emot Israel eller israeler jag är emot att dom är emot araber och Staten Palestinas bildande.
Men jag kan absolut sluta att ta dessa diskussioner på din sida, Tuva är trots allt en pseudonym, vilket kanske säger en del i saken avseende uppsåt.
Men jag ser att Tuva skall tillåtas att använda din sidan som reklamplanka, vilket jag i så fall finner ytterligt osmakligt

Du måste ju vakta dina ord, du är väldigt kategorisk och och oerhört arg. Jag vill inte bli stämplad som antisemit och de skäller på mig för att jag inte svarar och slår tillbaka i debatten. Jag vill inte bli styrd och jag vill inte ha hat på min sida. Vet du om att folk varnar för dig? Råder oss att ta bort dig som vän? Jag vill inte det, men jag vill inte ha den här debatten.
Jag har verkligen argumenterat emot, du pratar ju om allt och mycket ekonomi. Men jag blir stressad när jag inte kan kolla sidan på några dagar

Jag respekterar dig mycket och skall inte debattera med Tuva i så måtto på din sida mer.Jag vet att folk är rädda för mig och det som jag har att säga, för att detta riskera är ändra på den ordning som de föredrar framför det som jag anför borde vara det rådande.
Men du måste också förstå att anledningen till att de nu angriper dig, är att det jag säger betyder någonting, annars hade de inte behövt bry sig alls i saken, för som du märker så är de aldrig intresserade av att debattera med mig i sak.
Problemet som de äger, är att Israelfrågan sitter ihop med det finansiella systemet.

Jag tycker också folk är snarstuckna och dömer lätt. Jag vill ha högt i tak, men jag vill inte bli stämplad själv. Men detta är också ett exempel på hur illa den svenska demokratin fungerar. Det finns folk som sätter ramar för vad som är rumsrent. Jag respekterar dig också och tycker tycker du är intressant.

Jag skall visst dämpa mig om du önskar det för att slippa obehag, jag kan ta Tuva på andra sidor, det är ändå bara en fråga om tid eftersom jag håller mig till att beskriva de faktiskt rådande omständigheterna i sak, inte godtyckligheter på religiösa grunder

Tack jag vill gärna ha dig kvar på sidan.
 
Tack själv och jag skall respektera din vilja i ämnet.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram