Trött på mig själv ibland och min egen lättja i att tänka.

2011-10-27

Med denna rätt så välbekanta vers i åtanke så undrar jag hur fan det gick till så att vi kunde hamna i detta vårt läge nu, aldrig har väl uttrycket att Intelligenta gangsters kontrollerar BELÄSTA busar för att kontrollera nyttiga idioter, skurit djupare i själen på mig, det är bara så bedrövligt korkat av mig att inte se detta, men jag skyller min enfald på att jag aldrig har läst den på latin, hur dumt och fåfängt detta än kan låta och verka trots att jag mycket väl begriper mig på vad översättare och språkvårdare inte sällan har uppdragits att göra åt makten, sorry verkligen!

Pater noster, qui es in caelis:

sanctificetur Nomen Tuum;

adveniat Regnum Tuum;

fiat voluntas Tua,sicut in caelo, et in terra.Panem nostrum cotidianum da nobis hodie;

et dimitte nobis debita nostra,Sicut et nos dimittimus debitoribus nostris;

et ne nos inducas in tentationem;sed libera nos a Malo.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram