Miljöns miljoner möjligheter

2011-03-12

Det kan finnas många olika förlopp i botten  på de händelser som vi ser utvecklas som konsekvens därav, något skulle kunna vara så här.

Undrar hur pass otur Japan egentligen tycker att detta är, alltså att först så havererar deras olja leveranser från Nordafrika på grund av revolutioner och sedan kommer det en Tsunami som stänger av kärnkraften och skickar upp den japanska dollarefterfrågan ytterligare, för att kunna köpa olja av den oljeproducerande del av världen som kontrolleras av USA.

USA har nu otroligt nog medvind i förhållande till sin egentliga belägenhet och vindriktning, eller i vart fall inte lika mycket motvind som annars borde vara fallet. Förmodligen så tycker inte alla att detta enbart är beroende på att gud sår och människan skördar.

Arctic Sea som påträffades ju ute i Atlanten utan så mycket som en pinne kvar av lasten, som passande nog uppgavs vara trävirke, eftersöktes ju av enorma Ryska resurser med utrustning för att mäta radioaktivitet. Och att de sedan tog henne på plats där de gjorde det, får nog ses som en del av det planerade förloppet som sannolikt då alltså bestod i att lasten fortsatte in i medelhavet.

Nu är ju inte Vladimir Putin helt dum i hela skallen och han behöver nog inte anstränga sig överhövan för att undra varför detta mediala tjatter om radioaktivitet nu dyker upp samtidigt som petrodollarsystemet skakar i sina grundvalar. Men jag vidhåller det nog vore bra att mäta av Epicentra på jordbävningarna före det att dessa kontamineras av ytterligare radioaktivitet som kommer från utsläppen, för det är ju inte heller så bra om jordbävningarna skulle visa sig bära på strålning från ryska kärnvapen som har försvunnit från ett kapat lastfartyg i Östersjön men att detta inte går att bevisa utifrån den lokala bakgrundsstrålningen.

Det skulle nog inte Vladimir Putin bli glad åt, fast media skulle ju omgående skylla på Al Quaida och sedan ge resten av skulden till Ryssland som inte håller reda på sina vapen. Detta borde ju å andra sidan verka ganska avhållande på några Ryska publikationer av olika Geigermätningar. Ryssland har med andra ord hela tiden vetat att ett avslöjande även kommer att drabba dem själva.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram