Swinging around the world.

2011-01-11

Den finansiella kapitalismen hade redan ifrån början ett dolt och långtgående mål, nämligen ingenting mindre än att skapa ett världsomspännande system för finansiell kontroll i privata händer för att kunna dominera det politiska systemet i varje land och ekonomin i världen som en helhet.

Detta system skall kontrolleras på ett feodalt sätt av centralbankerna i världen som agerar i samförstånd med hemliga avtal som kommer till i täta privata möten och konferenser. Spetsen av systemet skulle bli Bank for International Settlements i Basel, Schweiz, en privat bank som ägs och kontrolleras av världens centralbanker som också befinner sig vara direkt eller indirekt privata företag.

Det får emellertid inte tros att dessa chefer för världens främsta centralbanker själva var några materiella krafter inom världens finansiering, å nej! Det var de inte alls. Snarare var dessa individer lydiga tekniker och agenter för de dominerande investeringsbanker i sina egna länder, som hade tagit upp dem och som var fullt kapabla att kasta ner dem på marken igen.

De materiella finansiella befogenheter i världen lades sedan i händerna på dessa investeringsbanker (även kallade "internationella" eller "öppna" bankirer) som i stort sett bakom kulisserna är ett eget aktiebolag i form av privata banker. Dessa bildade sedan ett system för internationellt samarbete och nationell dominans som var mera privat, mer kraftfullt och mera hemligt än deras agenter i centralbankerna. Denna dominans av investeringsbankerna baserades på deras kontroll över flödet av krediter och investeringsfonder i deras egna länder och därmed i hela världen.

De kunde dominera den finansiella och industriella system i sina egna länder genom sitt inflytande över flödet av nuvarande medel av banklån, diskonteringsränta, och att på nytt diskontera kommersiella skulder, de kunde dominera regeringar genom deras egen kontroll över nuvarande statliga lån och att spela dessa i internationella utbyten. Nästan hela makten utövas av personligt inflytande och prestige hos män som hade visat sin förmåga i det förflutna för att få bort konkurrerande finansiella hinder, att hålla sina ord, att hålla huvudet kallt i en kris, och att dela sina vinstmöjligheter med sina medarbetare. "

Det finns verkligen ett "världsomspännande system för finansiell kontroll i privata händer" som är skapat för att "kunna dominera det politiska systemet i varje land och ekonomin i världen." Jag kallar detta system World Trade Federation. Det är en grupp av de mäktigaste männen på jorden. De kontrollerar nu varje större internationell institution, alla stora multinationella och transnationella företag både offentliga och privata, alla stora inhemska och internationella bankinstitut, varje centralbank, varje nationalstat på jorden, naturtillgångarna på alla kontinenter och människorna runt om i världen genom komplicerade internationella nätverk som liknar jättelika spindelnät. Denna grupp består av de ledande familjedynastierna i Kanada, USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Japan, Ryssland och Kina. Denna självbevarande grupp har utvecklat ett avancerat system för kontroll som gör möjligt för dem att manipulera statsledningar, konsumenter och människor i hela världen. De är nu i det sista stadiet av att utveckla ett världsvälde som kommer att konkurrera med gamla romerska imperiet.

Detta NWO, det kommer emellertid att styra hela världen, inte bara en ansenlig del av det som Rom en gång gjorde för länge sedan,  nu från dess huvudkontor i Tyskland. Denna grupp är ansvarig för döden och lidandet på över 180 miljoner män, kvinnor och barn. De var ansvariga för första världskriget, andra världskriget, Koreakriget och Vietnam, etc. De har skapat perioder av inflation och deflation i syfte beslagta och befästa den rika världen. De var ansvariga för slaveriet på över två miljarder människor i alla kommunistiska nationer som Ryssland, Kina, Östeuropa, etc., eftersom de var direkt ansvarig för skapandet av kommunismen i dessa länder.

De byggde upp och upprätthålla dessa onda totalitära system för privat vinning. De förde Hitler, Mussolini, Stalin och Roosevelt till makten och vägledde deras regeringar från bakom kulisserna, för att uppnå ett tillstånd av plundring som saknar motstycke i världshistorien. De gör att Attila ser ut som ett dagisbarn jämfört med deras prestationer. Miljoner judar torterades och dödades enbart i syfte att beslagta miljarder dollar i tillgångar, guld, silver, valuta, diamanter och konstverk från Judarna. Människorna i Östeuropa drabbades av ett liknande när Hitlers arméer invaderade dessa länder, mördade, förslavade, rånade och plundrade unika människor som bott där.

De senaste två och ett halvt seklens rikedom och makt har efterhand koncentrerats i händerna på allt färre män och kvinnor. Denna rikedom används nu för att konstruera och underhålla detta världs imperium som nu är i det sista stadiet av sin utveckling. Världs Imperiet är delvis synligt och delvis osynligt idag.

De främsta arkitekterna till denna nya värld av Imperialism planerar därför ett nytt krig, World War III för att eliminera alla möjligheter till politisk, ekonomisk eller religiös frihet och återhämtning från jordens yta. De kommer då att helt styra jorden och dess naturresurser. Folket kommer att vara lika förslavade precis som folket i det gamla romarriket. Även om ovanstående kanske låter som fiction, kan jag försäkra er att det är sant. Jag önskar att det var en fiktion, men det är det inte, det är verklighet och det är nu.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram