De absolut viktigaste rader som du borde läsa

2010-07-24

Jordens befolkningar är nu skyldiga banksystemet så mycket pengar, att trots det faktum att räntenivåerna på dessa skulder har tvingats ned till nära nog nollnivå, så räcker inte betalningsförmågan hos befolkningarna och den verksamhet som befolkningarna försörjer sig på, till att betala räntorna på de skulder som befolkningarna har till banksystemet, enskilt eller tillsammans.

Det är utifrån detta fundamentala faktum så att det rent funktionsmekaniskt inte är möjligt för detta system att fungera vidare framgent, med mindre än massiva skuldavskrivningar eller negativ ränta.

Båda dessa metoder minskar radikalt tillgångarna i bankernas balanser, alltså minskar deras skuldfordringar och lär ju således också därför vara ungefär lika populära hos banksystemet som böldpest.

Att genom stresstester försöka bevisa att bankerna tappert kan härda ut en växande oförmåga till räntebetalningar och följaktligen ännu så mycket mindre skuldåterbetalningar, och lidande hos befolkningarna det är ingenting annat än ett rent vansinne.

Att försöka påskina att bankernas nyttotagare visst står ut med mera av befolkningarnas lidande, är ett sådant hånskratt mot alla humanitära värderingar att jag blir irriterad.

Dessa infantila försök att bevara ett vansinnigt system för att vidmakthålla ekonomiskt världsherravälde, genom detta moraliskt korrumperade penningsystem, vilket förklätts till att vara ett altruistiskt fungerande kreditsystem,måste omgående upphöra innan det leder befolkningarna till krigets vansinne och umbäranden.

Det är nämligen ingen slump att banksystemet är den största intresseparten i krigsindustrin.

Lösningen på detta är nu lika given som det är uppenbart för den som läser detta, att penningskapande och räntefunktioner måste hållas helt under statlig kontroll och inte verka för enskild nytta.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram