Bankflockens ring.

2010-05-19

HEB, Institut International d'Etudes Bancaires, är en exklusiv medlemsklubb för europeiska bankdirektörer som funnits sedan 1951 - men det finns av inte helt oförklarliga anledningar mycket få synliga spår av dess existens. Nu har denna klubb av penningvårdare en lite sammankomst i Sverige, vilket den som kan sin historia inte finner särskilt anmärkningsvärt.

Det är mycket glädjande för samhället och allmänheten, att familjen Wallenberg och detta bedrägliga valutafinansiella system uppenbarligen är mycket hårt ifrågasatt,ansatt och under stor press.

Annika Falkengren uppges vara den drivande kraften bakom mötet, vilket med all sannolikhet inte stämmer alls till person men väl till banktillhörighet. Det märks tydligen även i programmet där SEB:s Klas Eklund lär stå för ett av inslagen och att SEB:s huvudägare familjen Wallenberg ställt upp med representationsvillan för en lunch. Vilket som uppgift betraktat närmast ger ett löjets skimmer över detta spektakel till sammankomst för historiens största bedragare av det allmänna.

Att värdlandets president, statsminister eller finansminister deltar vid mötena är självklart. Till Stockholmsmötet blev Fredrik Reinfeldt, Anders Borg och Mats Odell inbjudna. Bara Reinfeldt tackade nej. Även Riksbankenschefen Stefan Ingves deltar.

Gissa om de skall diskutera skulden som värdebärande moment till valutabildningen.

Att samhällets sanktion till att få ta betalt för gratis skapandet av pengar, inte upplevs kräva det allmännas insyn, torde inte vara särskilt underligt, man kan ju utan alltför livlig fantasi föreställa sig vad som skulle hända om gemene man begrep hur detta system fungerar.

Men om försmlingen i fråga inte är helt obegåvade så begriper de att det nu rullar dit det lutar. Och vore de inte så giriga så skulle de nog försöka kliva av med någon form av bibehållande av sina personliga innevarande lägen.

Men med kännedom om församlingens eq-mässiga begåvning så kommer deras egennytta att dominera även denna gång, som så många gånger förr, vilket bara kommer att leda till att det rullar fortare utför gatan.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram