Lite som förmodligen inte får stå orört på andra platser.

2010-03-06

Politikens heliga trefaldighet idag kallas Migration, Genus och Miljö.

Med hänsyn till att politik är att definiera ett problem, avgränsa en orsak och förespråka en lösning, så borde ju uppenbarligen inte det innevarande läget tyda på någon större välvillighet i de beslutande leden.

Det är ungefär som med krig, det är inte främst befolkningar som vill ha krig, det är alltid politiker som övertygar befolkningar om det nödvändiga i krigandet.

Krigar någon politiker med vapen i hand och riskerar att dö?

Och vad gäller WW2, så torde anstiftandet till världskrig ha någon betydelse för tillkomsten av detsamma. Vilket av någon anledning inte belyses i detta….

 Konstaterar att valuta måste vara ett av mycket fåtaliga mätinstrument som anses vara bättre ju sämre mätförmåga det har, annars hade ju rimligtvis valutor varit lokala. Istället för att informationshastigheten i teknologin styr informationen, så styr nu egentligen valutans uppfattade värdering informationshastigheten.

Vem är det som har tänkt ut dessa dumheter egentligen?

Undrar vilket snille det var som ansåg att konvergenskravet inom EU inte behövde ta hänsyn de temepraturgeografiska sakförhållandena, det behövs helt enkelt inte lika mycket snöplogar i Sydeuropa, det är olika geografiska tillväxtzoner och så vidare. Jag kan bara beklaga att jag har varit naiv och trott att andra skall tänka på detta åt mig.

Barack Obama lovade när han avslöjade sin budget för verksamhetsåret 2011 i början av februar, att minska det årliga underskottet med hälften till i slutet av sin första termin. Nu redovisar myndigheterna att hans planer skulle öka den amerikanska statsskulden till alarmerande 90 % av ekonomins omslutning, vilket givetvis aldrig kommer att kunna återbetalas.

Eller som Hjalmar Schacht, uttryckte sig i ett brev till A. Hitler i november 1932.

” It seems as if our attempt to collect a number of signatures from business circles for this purpose
(your becoming Chancellor) was not altogether in vain “

Men så uttryckte ju uppenbarligen inte dessa signaturer sakens syfte sinsemellan sig, eftersom dessa sedemera blev åtalade och fällda för anstiftan till världskrig med syftet att tjäna pengar. Att det fanns judar ibland dessa anstiftare gör ju inte saken snyggare direkt.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram