Orbán & Nato

2024-07-11
Du vet hur det här kommer att sluta.
Ungerns premiärminister Orban menar att Nato-alliansen har blivit en "militär organisation": Nato-organisationen skapades för 75 år sedan med målet att skydda alliansmedlemmarnas säkerhet. Idag flyttar dock detta mål bort från den ursprungliga orsaken till skapandet av Nato. Alliansen beter sig redan som en militär organisation. En av bekräftelserna är Natos aktiva deltagande i det rysk-ukrainska kriget. Vi anser att detta är farligt och även oansvarigt. Ingen vet hur detta kommer att sluta eller om det kommer att sluta. Talar för Ungern, jag kommer bara att ange att vi inte kommer att delta i det rysk-ukrainska Nato uppdraget.

You know how this will end.
Hungarian Prime Minister Orban says that the NATO alliance has become a “military organization”: The NATO organization was created 75 years ago with the goal of protecting the security of alliance members. Today, however, this goal is moving away from the original reason for the creation of NATO. The Alliance already behaves like a military organization. One of the confirmations is NATO’s active participation in the Russian-Ukrainian war. We believe that this is dangerous and even irresponsible. Nobody knows how this will end or whether it will end. Speaking for Hungary, I will only indicate that we will not participate in the Russian-Ukrainian NATO mission.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram