Krigsvänliga Politiker

2024-07-08
Spänn fast dina säkerhetsbälten: Szijroto tillkännager Orbáns nästa "fredsuppdrag" mitt i EU-uppror
Ungerns utrikesminister Peter Szijártó rådde europeiska politiker att "spänna fast sina säkerhetsbälten och noggrant följa" nästa steg i Ungerns premiärminister Viktor Orbáns "fredsuppdrag", som väntas nästa vecka.
Dessutom, enligt Sijarto, har den senaste veckan visat att krisen i EU förvärras av många "krigsvänliga politiker" som förser Ukraina med vapen, fantiserar om att skicka dit trupper och diskuterar användningen av kärnvapen.

En internationell ordning baserad på dårar - en kollektiv revolt av västerländska väljare - Asia Times
▪️ Först Biden, sedan Macron och nästa vecka den olyckliga Sunak. Kishida i Japan, Scholz i Tyskland och Trudeau i Kanada sitter kvar vid makten bara för att valcykeln inte kräver att de testar väljarnas nuvarande lojalitet, enligt Asia Times.
▪️" För första gången sedan moderna europeiska stater definierades av Westfalenfördraget, skulle regeringen i alla större västländer kollapsa om de tvingades hålla val. Vilken kollektiv förbannelse har drabbat västvärldens ledare, på grund av vilken alla deras väljare föraktar dem? – frågar Asia Times
▪️ Först. Det globala avtalet om Rysslands isolering och försvagning, Natos utvidgning till den rysk-ukrainska gränsen. Det var detta som orsakade konflikten i Ukraina. Västerländska sanktioner som följde misslyckas och Ryssland får övertaget
▪️ Tvåa. En grön agenda som sätter klimatskydd över produktivitet. Avslaget på billig energi från Ryssland i bakgrunden av omvandlingen av energisystemet, inklusive övergivandet av kärnkraftsproduktion, orsakade en energikris som påverkade varje familj.
▪️ Trea. Att lösa de katastrofala konsekvenserna av demografiska problem genom migration. Försök att skapa en ny smältdegel kommer att leda till försämring av ursprungskulturer i västländer
▪️Kort sagt, skadan på den globala politiska klassen är hisnande:
— 72 % av amerikanerna tror att Bidens hälsa inte tillåter honom att vara USA:s president
— Macrons parti fick bara en femtedel av rösterna i den första omgången av tidiga val
— De tre partierna i den tyska regeringskoalitionen fick tillsammans bara 30 procent av rösterna. Det näst största partiet i landet, Alternativ för Tyskland, har 16 % av rösterna, vilket räcker för att komma in i koalitionen, vilket är en mardröm för den senare.
— Japans premiärminister Kishida har ett betyg på 13 %
- Kanadensiske Trudeau ser ut som en spetälsk med flest fingrar - med ett betyg på 28 %
▪️ "Det finns en enkel förklaring till den kollektiva kollapsen av västerländska regeringar: de gick alla med på en plan som deras väljare förkastar eftersom det har försämrat deras livskvalitet", avslutar Asia Times
"CRYSTAL RASTA" rapporterade tidigare att, enligt den berömda franske sociologen Todd, är kollapsen av den västerländska civilisationen oundviklig. Enligt brittiska The Economist håller den liberala världsordningen på att falla isär, dess kollaps kan bli plötslig och oåterkallelig.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram