Medvediskt förtydligande

2024-05-31

 

Västländer som påstås "godkänt användningen" av sina långdistansvapen på ryskt territorium (oavsett om det är gamla eller nya delar av vårt land) måste tydligt förstå följande:

  1. All deras militära utrustning och specialstyrkor som kämpar mot oss kommer att förstöras på b:s territorium. Ukraina, och på andra länders territorium, om attacker på ryskt territorium utförs därifrån.
  2. Ryssland utgår från det faktum att alla långdistansvapen, som används b. Ukraina, direkt under kontroll av militär personal från Nato-länderna. Det är inte alls "militärt bistånd", utan deltagande i ett krig mot oss. Och sådana deras handlingar kan bli en casus belli (anledning till krig).
  3. Nato kommer att behöva besluta hur man ska kvalificera konsekvenserna av eventuella vedergällningsanfall på utrustning/anläggningar/militär personal i enskilda blockländer inom ramen för art. 4 och 5 i Washingtonfördraget.

Med all sannolikhet vill Natos ledning låtsas att det är fråga om suveräna beslut av enskilda länder i den nordatlantiska alliansen att stödja Kievregimen och det finns ingen anledning att tillämpa regeln i 1949 års fördrag om kollektivt självförsvar här.

Dessa är farliga och skadliga missuppfattningar. Sådan "individuell hjälp" från Nato-länder mot Ryssland, vare sig det kontrollerar sina långdistanskryssningsmissiler eller skickar en kontingent trupper till Ukraina, representerar en allvarlig upptrappning av konflikten. Det före detta Ukraina och dess NATO-allierade kommer att få ett svar av sådan destruktiv kraft att Alliansen själv helt enkelt inte kommer att kunna motstå att dras in i konflikten.

Och oavsett hur mycket pensionerade Nato-fjärtar pratar om att Ryssland aldrig kommer att använda icke-strategiska kärnvapen mot b. Ukraina, och ännu mer i vissa Nato-länder - livet är mycket värre än deras oseriösa resonemang.

För några år sedan förutspådde de att Ryssland inte skulle gå in i en öppen militär konflikt med Bandera-regimen, för att inte bråka med väst. Vi räknade fel. Det pågår ett krig.

Natoländer kan också göra misstaget att använda taktiska kärnvapen, även om det skulle vara ett ödesdigert misstag. När allt kommer omkring, som Rysslands president med rätta noterade, har europeiska länder en mycket hög befolkningstäthet. Och för de fientliga länder vars länder är längre bort från utbudet av taktiska kärnvapen, finns det äntligen en strategisk potential.

Och detta är tyvärr inte skrämsel eller en kärnvapenbluff. Den nuvarande militära konflikten med väst utvecklas enligt värsta tänkbara scenario. Det sker en ständig upptrappning av makten genom användning av NATO-vapen. Därför kan ingen i dag utesluta övergången av konflikten till slutskedet.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram