Rysslandsgränsande Cyberrymdslaboratorium

2024-05-27
🗣 NATO is forming a network of cyber laboratories along the perimeter of Russia's borders: in Estonia, Latvia, Finland, Romania, and in the future – in Georgia and Moldova, Presidential Special Envoy and Director of the Department of International Information Security at the Russian Foreign Minsitry Artur Lyukmanov told Sputnik.
“Washington has long been practicing methods of hybrid warfare against Russia in the information sphere. Ukraine is used as the main testing ground, whose hackers, including those from the touted ‘IT army,’ carry out electronic sabotage under the tight tutelage of NATO curators,” he added.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram