Harrys Visum..

2024-04-15
Men nu jävlar står det på ordentligt och vi närmar oss DNA-provfrågor av GV kaliber..

Visserligen en "Prinsessa" på vift, men nog hade det väl varit mer passande med en bild på Underlivsporslinet, om inte.

Vad händer om en grundlag inte längre kan gälla?

https://www.expressen.se/noje/kungligt/kravet-pa-prins-harry-vill-att-visumet-blir-offentligt/
"Tidigare i veckan överlämnades prins Harrys amerikanska visumansökan till den federala domaren Carl Nichols som ska undersöka om prinsens migrationshandlingar ska bli offentliga eller inte.
Det är den Washingtonbaserade tankesmedjan The Heritage Foundation som kräver att den brittiska prinsens visumansökan ska bli offentlig för att ta reda på om han ljugit i den.
Sedan tidigare har tankesmedjan skickat in en stämningsansökan mot Joe Bidens administration som fattat beslutet att hålla dokumenten hemliga för allmänheten.
ARTIKELN I KORTHET:
Tankesmedjan The Heritage Foundation har stämt Joe Bidens administration för att få prins Harrys visumansökan offentliggjord.
Nu har tankesmedjan skickat in ett över 100 sidor långt juridiskt dokument där de talar för att USA:s ambassadör i Storbritannien, Jane Hartley, underminerar sekretessbeslutet.
Tankesmedjan vill ta reda på om prins Harry ljugit i sin ansökan. Har han gjort det hotar Donald Trump med utvisning om han vinner presidentvalet.
Nu har tankesmedjan tagit saken ett steg längre: De har skickat in ett över 100 sidor långt juridiskt dokument där de argumenterar för att Jane Hartley, USA:s ambassadör i Storbritannien, underminerar Biden-administrationens beslut att hålla migrationspapprena hemliga.
I en intervju med Sky News uttalade hon sig om saken, och tankesmedjan beskriver kommentarerna som ”extraordinära”. De menar att de talar för att prins Harrys visumansökan bör bli offentlig.
”Biden-administrationen har agerat utan transparens och ansvar gentemot det amerikanska folket angående Heritage Foundations begäran om informationsfrihet i samband med prins Harrys amerikanska visumansökan. De borde släppa Harrys immigrationsregister till det amerikanska folket”, skriver tankesmedjan i dokumentet.
Därför vill tankesmedjan läsa visumansökan
I sina memoarer skriver prins Harry att han använt droger. Det handlar om marijuana, kokain och ”magiska svampar”. I en visumansökan till USA måste en person berätta om denne har tagit droger – och svaret kan påverka om denne beviljas visum eller inte.
Tankesmedjan The Heritage Foundation vill ta reda på om den brittiska prinsen ljugit i sin ansökan, men de vill även få svar på om han fått specialbehandling av immigrationsmyndigheten, skriver Daily Mail.
I mars sa Donald Trump i en intervju att om han vinner valet, och det visar sig att prins Harry ljugit i sin ansökan, kommer expresidenten att vidta lämpliga åtgärder. Det kan innebära att prins Harry blir deporterad och tvingas lämna landet.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram