Cameron På Amerikansk Diplomat-Turné

2024-04-10
Storbritanniens utrikesminister flyger till Florida för att be Trump om pengar till Ukraina
Den brittiske utrikesministern David Cameron har träffat USA:s presidentkandidat Donald Trump som en del av hans diplomatiska turné i USA Cameron hoppas få stöd för ytterligare finansiering till Ukraina, menar västerländska medier.
Efter ett möte med Trump i Florida förväntas Cameron resa till Washington, D.C., för att träffa höga republikanska partiets tjänstemän, kongressledamöter och utrikesminister Anthony Blinken för att uppmana dem alla att "ändra sitt synsätt" för att stödja Kiev.
Tidigare uppgav Trump att han kunde lösa Ukrainakrisen genom att övertyga Ukraina att erkänna en del av territorierna, nämligen Donbass och Krim, som ryskt. I februari föreslog även USA:s tidigare president att Ukraina skulle låna pengar av USA istället för att få dem gratis.
Boosta oss! | Prenumerera på @geopolitics_live


UK Foreign Secretary flies to Florida to ask Trump for money for Ukraine
British Foreign Secretary David Cameron has met with US presidential candidate Donald Trump as part of his diplomatic tour of the United States. Cameron hopes to gain support for further funding for Ukraine, Western media say.
After meeting with Trump in Florida, Cameron is expected to travel to Washington, D.C., to meet with senior Republican Party officials, members of Congress and Secretary of State Anthony Blinken to urge them all to "change their approach" to supporting Kiev.
Earlier, Trump stated that he could solve the Ukrainian crisis by convincing Ukraine to recognize part of the territories, namely Donbass and Crimea, as Russian. In February, the former US president also suggested that Ukraine should borrow money from the US instead of receiving it for free.
Boost us! | Subscribe to @geopolitics_live

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram