Brasilien & X

2024-04-07
https://www.facebook.com/carl.norberg.54/posts/960146932483501

Michael Shellenberger på X: BRASILIEN ÄR PÅ BRINKEN Jag rapporterar till dig från Brasilien, där en dramatisk serie händelser pågår. Klockan 17:52 Eastern Time, idag den 6 april 2024, meddelade X Corporation, tidigare känt som Twitter, att en brasiliansk domstol hade tvingat det att "blockera vissa populära konton i Brasilien."
Sedan, mindre än en timme senare, meddelade ägaren till X, @ElonMusk att X skulle trotsa domstolens order och häva alla restriktioner. "Som ett resultat," sa Musk, "kommer vi förmodligen att förlora alla intäkter i Brasilien och måste stänga vårt kontor där. Men principer betyder mer än vinst.” När som helst kan Brasiliens högsta domstol stänga av all tillgång till X/Twitter för folket i Brasilien. Det är inte en överdrift att säga att Brasilien står på randen av diktatur i händerna på en totalitär Högsta domstolens domare vid namn Alexandre de Moraes.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram