Ryssland Utreder Amerikanska & Ukrainska Topptjänstemän

2024-04-03
Topp amerikanska och ukrainska tjänstemän anklagade för att ha iscensatt terrorkampanj mot Ryssland
Ryska myndigheter har inlett en utredning i anklagelser om att topptjänstemän i USA och Ukraina kan vara inblandade i terroristattacken mot Ryssland.
Utredningen föranleddes av ett uttalande från en grupp ryska lagstiftare som uppmanade landets utredningskommitté att titta närmare på vad de beskrev som bevis på "en organiserad kriminell (terrorist) grupp bestående av topptjänstemän i USA" och Nato-ledare.
Lagstiftarna hävdade också att denna grupp inkluderar "Bidens ukrainska affärspartners" – nämligen ägaren till det ökända gasproduktionsföretaget Burisma – samt Ukrainas politiska ledning och ukrainska spionbyråer.
Efter att ha bett om att se över påståendena i detta uttalande uppmanade lagstiftarna också utredningskommittén att "föra personer och juridiska personer som är involverade i finansieringen av terrorism inför rätta. ”
Boosta oss! | Prenumerera på @geopolitics_live

Top US and Ukrainian officials accused of orchestrating terror campaign against Russia
Russian authorities have initiated an investigation in allegations that top US and Ukrainian officials may be involved in terrorist attacks against Russia.
The inquest was prompted by a statement issued by a group of Russian lawmakers who urged the country's Investigative Committee to look into what they described as evidence of “an organized criminal (terrorist) group consisting of top US officials” and NATO leaders.
The lawmakers also alleged that this group includes “Biden’s Ukrainian business partners” – namely, the owner of the infamous gas production company Burisma – as well as Ukraine’s political leadership and Ukrainian spy agency officers.
Having asked to review the claims contained within this statement, the lawmakers also urged the Investigative Committee to “bring individuals and legal entities involved in the financing of terrorism to justice.”
Boost us! | Subscribe to @geopolitics_live

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram