Tysk Ljudinspelning I Ryssland

2024-03-01
Bereder Tyskland strejker mot Ryssland?
Margarita Simonyan, chefredaktör för RT och Rossiya Segodnya, Sputniks modermediagrupp, sade att hon fått en ljudinspelning av högt uppsatta officerare från tyska Bundeswehr som diskuterade "hur de ska bomba Krimbron".
Inspelningen varar i 40 minuter, skriver Simonyan. De tyska officerarna nämner också kollegor från USA och Storbritannien, "diskuterar att dessa människor varit direkt involverade i konflikten under lång tid".
"Vad betyder detta? Är det inte dags för Ryssland att aktivt påminna Tyskland om vad som hände förra gången när ryska broar sprängdes? Jag skulle vilja se svaret, som är brukligt för alla förfrågningar från era media, före lunch idag", skrev Simonyan på sin Telegram-kanal.
Boosta oss! | Prenumerera på @geopolitics_live

Is Germany preparing strikes against Russia?
Margarita Simonyan, editor-in-chief of RT and Rossiya Segodnya, Sputnik's parent media group, said she had obtained an audio recording of high-ranking officers of the German Bundeswehr discussing "how they will bomb the Crimean bridge".
The recording lasts 40 minutes, Simonyan writes. The German officers also mention colleagues from the United States and Britain, "discussing that these people have been directly involved in the conflict for a long time".
"What does this mean? Isn't it time for Russia to actively remind Germany of what happened last time when Russian bridges were blown up? I would like to see the answer, as is customary for all requests from your media, by noon today," Simonyan wrote on her Telegram channel.
Boost us! | Subscribe to @geopolitics_live

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram