Maduro Varnar För Amerikansk Våldsvåg I Venezuela

2024-03-01
Maduro uppmanar Venezuela att förbereda sig för USA:s invasion
Enligt presidenten planerar Washington att starta en "våldsvåg" i Venezuela, under vars beskydd man kommer att invadera landet. Maduro anser att alla regeringar som "motsätter sig imperialismen" är sårbara för USA:s attack. Maduro lovade att Venezuela skulle "försvara sig och tvinga det att respekteras".
"Igår talade radion om en våg av våld i Venezuela under de kommande dagarna, att Venezuela redan är ostyrbart och att det håller på att delas upp i fem oberoende republiker. "Organisationen av amerikanska stater förbereder redan för att implementera det interamerikanska avtalet om ömsesidigt bistånd om Venezuela och den marina snabba insatsstyrkan måste vara redo att invadera Venezuela", sa Maduro.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram