2023 11 27

2023-11-27

De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!
Stöd oss:
SWISH: 076 - 118 25 68 (mottagare Caroline N.)
Igår skrev Aftonbladet om ketchupeffekter...
Signa Holding GmbH är Österrikes största privatägda fastighetsbolag med tillgångar värderade till cirka 263 miljarder kronor (23 miljarder euro) vid utgången av 2022.
Bolaget grundades 2000 av den tyrolske entreprenören René Benko och har sedan dess haft en exceptionell tillväxt. I dag slåss han för imperiets överlevnad.
Nu förs ett sista samtal med investerare med förhoppningen att säkra en finansiell livlina och undvika en konkursvåg, uppger två personer med direkt kännedom om bolagets förhandlingar till nyhetsbyrån Bloomberg.
Signas portfölj omfattar bland annat Chrysler Building i New York och tyska KaDeWe i Berlin. René Benko ska ha uttalat att hans strategi utgår från tanken att endast katolska kyrkan och drottningen, numera kungen, av England ska kunna skryta med en jämförbar portfölj av unika platser.
Signas akuta pengabehov är uppe i nära 6,9 miljarder kronor (600 miljoner euro). Men sannolikheten för att hitta en lösning bedöms som låg, uppger anonyma interna källor och pekar ut imperiets komplexa kapitalstruktur och förpliktelser mot ett dussintal dotterbolag som en av svårigheterna.
Tänk vad slumpigt att de har Credit Suisse/UBS som bank!
Mysen i poddformat (dvs enbart ljud) finns att spela upp eller ladda ner här
Följ De Fria på Telegram!
The Free People's Movement på YouTube!

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram