Dr. Li Meng Yan Hos Tucker

2023-02-28
https://www.youtube.com/watch?v=WedKKuP9NNw
Kinesisk virolog säger att Kina "avsiktligt släppt" co-vid över hela världen....
Som vi rapporterade sa en rapport från energidepartementet att teorin att co-vi-d läckte från det kinesiska Wuhan Institute of Virology är den "mest troliga" förklaringen till dess uppkomst.
Detta är något som många har pekat på länge, men om du sa det kan du bli anklagad för att ha spridit konspirationsteorier och stängt av från sociala medier.
Upprörda republikaner kräver svar och kammaren har inlett en utredning om ursprunget.
Som vi noterade, här är vad ordförande James Comer för husets tillsynskommitté sa på kommitténs webbplats om Wuhan Institute of Virology och dess ursprung.
Förhållandet mellan NIH, WIV och EcoHealth väcker allvarliga frågor om användningen av skattebetalarnas dollar för forskning om att få en funktion och när amerikanska hälsotjänstemän blev medvetna om WIV:s roll i covid-19-pandemin.
Folkhälsosamfundet – inklusive NIH – och det amerikanska folket förtjänar sanningen.
Sanningen kommer att göra det möjligt för amerikanska folkhälsotjänstemän att förebygga och minimera effekterna av framtida globala pandemier.
Nu har den kinesiske virologen Dr Li-Meng Yan gått ännu längre på Tucker Carlsons show och sagt att DOE-fyndet var viktigt, men också att det fanns mer i historien.
Yan sa:
"Naturligtvis var det ingen olycka", svarade hon.
"Kanske för människor som inte har den här typen av biosäkerhetslabb tre eller fyra [års] erfarenhet av coronavirus, kanske det är lätt för dem att acceptera olyckslabbetsläckan.
Men jag är en vetenskapsman och arbetar i ett forskningslabb med hjälp av coronavirus.
Och jag kan berätta för dig, baserat på utskriftsprotokollet och även det andra övervakningssystemet, skulle det vara omöjligt för en labbläckan av misstag att inträffa i ett sådant labb och orsaka Wuhan-utbrottet och även pandemin," sa Yan .
"Så definitivt nu har vi precis kommit till det första steget. Det var från Kinas labb, och vi måste söka sanningen om ursprunget, och vi måste fortsätta."
Hon fortsatte med att förklara:
Yan sa, baserat på bevisen hon har sett och källan hon har pratat med, att viruset "avsiktligt fördes ut från detta strikta labb och släpptes i samhället."
"Men jag tror inte att utbrottet i Wuhan var avsiktligt. Jag skulle säga att det berodde på att KKP-regeringen och militärforskarna underskattade överföringsbarheten”, tillade hon. "Det var därför det till slut gick utom kontroll och kostnaden var ett lokalt utbrott.
Men vi bör veta att KKP avsiktligt släppte den över hela världen för att senare döda miljontals människor över hela världen.
Som vi rapporterade då lät Kina flyg från Wuhan resa över hela världen, efter att redan ha vetat vad som pågick.
Den 14 januari 2020 bar WHO också vatten för Kina, och sa att kineserna inte hade hittat några tydliga bevis för överföring från människa till människa, vilket inte var sant.
Yan var virolog vid Hong Kong School of Public Health och hon började lägga märke till fallen som kom från fastlandet, vilket tyder på att det förekom överföring från människa till människa.
Hon berättade för sin handledare den 16 januari 2020, precis vid den tidpunkt då kinesiska tjänstemän fortfarande försökte ljuga om det, och han varnade henne "att hålla tyst och vara försiktig", "Rör inte den röda linjen", han sa. "Vi kommer att hamna i trubbel och vi kommer att försvinna."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram