Bannon Om Barr

2022-03-31

Steve Bannon gick av stapeln på Bill Barr, Karl Rove och Bush-maskinen onsdag på The War Room . Detta efter att FBI:s cyberchef ljugit för kongressen om att han inte hade någon kunskap om Hunter Biden-datorn....
Ur artikeln :
Och detta var efter att Bill Barr ljög i sin bok att han gjorde en undersökning av den bärbara datorn och fann att det inte fanns något där.
Bannon avlossade ett varningsskott till de korrupta och trötta Bush-agenterna som arbetar så hårt för att förstöra den populistiska rörelsen i det republikanska partiet.
Också i går kväll, DC, försvarsadvokat Tim Parlatore gav definitiva bevis för att Sheena Greitens, Eric Greitens ex-fru, konspirerade med den konservativa politiska operativen Karl Rove för att belägga den tidigare Missouri-guvernören med falska anklagelser om övergrepp.
Dessa Bush-agenter inklusive Rove skulle hellre se att landet misslyckas än att se pro-Trump-populister ersätta dem i ämbetet.
Steve Bannon:
Vi bryr oss inte om dina åsikter. Vi kunde bry oss mindre. Du är en kall lögnare och vi har fått dig på två massiva lögner. Det finns ingen utredning (på Hunters bärbara dator), du gjorde ingen utredning.
Det finns ingen rapport och du är en stenkall lögnare... Bill Barr är inget annat än en Bush-agent. Allt detta går tillbaka till huvudet på den korrupta ormen som brukade kontrollera det republikanska partiet. Det är därför vi är där för att halshugga.
Vi är där för att halshugga. Det är en metafor. Vi är där för att halshugga. Dessa, det är ett ruttnande kadaver av allt det dåliga som Bush hade. De vill fortfarande ha kontroll.
De tänker inte ge upp det. Och hej, jag förstår. Du ger inte upp det förrän du måste ge upp det. Vi kommer att tvinga dig att ge upp det. För det du gör nu, landet rusar mot en mörk dal.
Och du är en del av problemet. Du är en stor del av problemet. Och i november när vi tar över och när Trump vinner i ett jordskred, kommer ni inte att ha något med detta att göra.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram