Deltagarvägran Från Maricopa County

2022-03-28

Maricopa Countys långvariga vägran att tillhandahålla begärda föremål och svara på frågor om valet 2020 är motbjudande...
Townsend: Jag är inte förvånad över svaret men jag är glad att de åtminstone kommer att skicka sin advokat. Vi har många frågor och jag räknar med att de kommer att ställas på måndag.
Jag är inte säker på varför de nämner att jag behöver tillstånd från senatens president Karen Fann, men det är en lärorik upplevelse för alla inblandade.
Senaten har befogenheter som inte har använts under åren förrän nu när detta behov har uppstått. Jag är säker på att det är obehagligt för dem, men vi har ett jobb att göra och verktyg för att göra det. Jag tänker använda dem....
Ur artikeln :
Arizona State Senator Kelly Townsend utfärdade en ny stämning till Maricopa County Board of Supervisors förra veckan och beordrade dem att vittna inför senatens regeringskommitté måndagen den 28 mars kl. 16.00.
Tillsynsmyndigheterna beordrades också att producera de ouppfyllda föremålen som nyligen begärdes av Arizona Attorney General's Election Integrity Unit den 9 mars 2022.
Förra veckan släppte president Trump ett uttalande där han sa: "Nu är det äntligen dags för Arizonas justitieminister att utfärda order och ta sin utredning till nästa nivå."
Arizona justitieminister Mark Brnovich har inte gjort något för att hålla dessa brottslingar ansvariga.
Townsends stämning begärde att föremålen undanhållits från Brnovich och vittnesmål för att "svara på frågor angående förseningen med att uppfylla åklagarens begäranden, daterad den 9 mars 2022."
I stämningen står det: "Vid mottagandet kommer senatens regeringskommitté omedelbart att leverera informationen till justitieministerns kontor under förseglad och konfidentiell överföring."
Kommittén kommer också att ställa frågor relaterade till Dr. Shiva Ayyaduriais analys av signaturverifiering som fann över 200 000 valsedlar med signaturproblem som behövde "botas" men endast 25 000 "botade" valsedlar rapporterades i 2020 års valresultat.
Maricopa Countys ordförande Bill Gates svarade på denna begäran och angav att utomstående rådgivare kommer att representera länet vid morgondagens möte. Han hävdade också att denna stämning var "inte godkänd eller godkänd" av senatens president Karen Fann.
Arizonas lag tillåter ordföranden för alla lagstiftande kommittéer att utfärda en laglig och verkställbar stämning. Senator Townsend är ordförande i senatens regeringskommitté.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram