USA Nekar Polska Plan Till Ukraina

2022-03-09

Jaså det dög inte med enbart plan utan piloter, det kanske blir ett monument över Grundstenen i NATO...

https://sputniknews.com/20220308/live-updates-us-rejects-polish-plan-for-giving-mig-29-fighter-jets-to-ukraine-1093700890.html?fbclid=IwAR0okwp-YMTD9y5eeAsTLlPHAlceoSXwUProovrT6SSRTzM83y3NhBpxG60

" Ryssland har deklarerat en tillfällig vapenvila från 10:00 Moskva-tid (07:00 GMT) på onsdagen och är redo att tillhandahålla humanitära korridorer från ett antal städer i Ukraina, inklusive från Kiev. Tidigare sa president Putin att den särskilda operationen går som planerat.
Samtidigt tillkännagav USA:s president Joe Biden ett förbud mot rysk oljeimport på tisdagen, vilket väckte rädsla för att bensinpriserna i landet skulle fortsätta att stiga . Dess europeiska allierade har dock inte för avsikt att följa Washington i att förbjuda rysk energiimport.
Och USA:s undeutrikesminister Victoria Nuland säger att Washington "pressar varje land" som de talar för att försöka få dem att "matcha USA:s och EU:s och allierade sanktioner" mot Moskva."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram