Plundringshistoria

2022-03-06

En liten historielektion i dessa händelserika tider...
Efter att Lenin blev finansierad av svenskar och revolutionen i Ryssland utbröt så skedde en massiv plundring i samband med att Sovjetunionen skapades. En aktör i spelet hette Olof Aschberg (farfar till Robert) som fick smeknamnet "den röde bankiren".
Drygt 70 år senare var det dags igen. Sovjetunionen kollapsade och det skedde en extrem plundring under Boris Jeltsin. Han "råkade" ha en svensk rådgivare i ekonomi och politik med stora kopplingar till NATO och dom svenska bankerna.
Efter statskuppen i Ukraina 2014 så var det dags att plundra igen. Undrar om Carl Bildt (NATO) och Göran Persson (Swedbank) möjligtvis är inblandade?🤔 Dom har nämligen varit hedersambassadörer i landet dom senare åren.
Sverige var för övrigt den drivande kraften bakom nazismen, rasideologi, koncentrationsläger etc.
Är det kanske dags för det svenska folket att läsa lite historia och inte blint skylla allt elände i världen på ryssarna? Kanske Putin är i Ukraina för att bekämpa korruption? Det var ju faktiskt han som slog ut stora delar av IS. Den som alltså svenska företag har finansierat...
Nu är det hög tid att det svenska folket reser sig upp!!!

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram