Kopplad Brittisk Prins

2022-01-31

Så, man ska alltså koppla ihop kommunistpartiet med Prins Andrew på ena sidan.
På andra sidan kopplas han ihop med underrättelsetjänstkollektivet, via Epstein.
Är det någon som bygger en bro av prinsen, månne? 😉
..............................................................................................
"Prins Andrew gjorde åtta resor mellan 2010 och 2019 till Kina där han var gäst hos landets propagandaenhet. Kritiker anklagar honom för att vara en marionett åt den kinesiska regimen, rapporterar Daily Mail.
De flesta besöken i Kina skedde på uppdrag av hans initiativ ”Pitch@Place”, som innebär mentorskap till företag. Han förespråkade också ett närmare samarbete mellan Storbritannien och Kina.
”Utländsk inblandning”
Prins Andrews resor gjordes på inbjudan av Kinesiska folkets institutet för utrikesfrågor. Myndigheten svarar till Departementet för enhetsfronten (UFWD), som är kommunistpartiets (KKP) underrättelse- och propagandaenhet.
– Det är olyckligt att prins Andrew tycks ha använts på detta sätt, säger Sir Iain Duncan Smith, ledande parlamentsledamot för Torypartiet, till Daily Mail.
Tidigare i januari sade den brittiska underrättelsetjänsten MI5 att UFWD är involverad i ”utländsk inblandning” och försöker påverka brittiska politiker. Detta i samband med att det avslöjades att en kinesisk spion, Christine Lee, med kopplingar till KKP upptäcktes i det brittiska parlamentet.
Under ett besök i maj 2018 ska prinsen ha lovordat fördelarna med Kinas Bältes- och väginitiativ (BRI), också kallat ”Nya sidenvägen”.
”Nyttig idiot”
Vid ett evenemang i London samma år presenterade han president Xi Jinpings propagandabok ”The Governance of China”.
– Prins Andrew är en klassisk ”nyttig idiot” och som till synes låter sig utnyttjas, säger sinologen Mareike Ohlberg till tidningen.
Hon har tillsammans med Clive Hamilton skrivit ”Den dolda handen”, som beskriver det kinesiska kommunistpartiets påverkansaktiviteter runt om i världen, inklusive Sverige.
61-årige prins Andrew har tidigare hamnat i blåsväder i samband med att han står anklagad för att 2001 ha våldtagit Virginia Giuffre, som då var 17-årig gammal, samt hans kopplingar till den pedofildömde och numera avlidne Jeffrey Epstein.
Till följd av den pågående rättsprocessen mot honom i Epstein-härvan har han blivit av med sina militära titlar och privilegier, vilka återgått till drottningen. "

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram