Seriös Datatrafikkontroll

2022-01-01

Försvarets radioanstalt (FRA)

FRA bedriver signalspaning mot utrikes företeelser på uppdrag av regeringen, Regeringskansliet, Försvarsmakten, Säkerhetspolisen och Rikskriminalpolisen. FRA:s underrättelser är ett stöd för regeringen i dess utrikes-, säkerhets- och försvarspolitiska arbete.

FRA har även i uppdrag att stödja statliga myndigheter och statligt ägda bolag med teknisk informationssäkerhet.

Försvarets radioanstalts webbplats

https://www.regeringen.se/myndigheter-med-flera/forsvarets-radioanstalt-fra/?fbclid=IwAR2vnDw2TkMN808IZBkPdt0bUECdASZI7BnDpip_0-SYLvOHERAt3AoROQg

Telia Carrier, fram till april 2016 Teliasonera International Carrier, är ett internationellt företag som tillhandahåller telekomtjänster, med huvudkontor i Solna, Sverige. Företaget var ett helägt dotterbolag till Telia Company men ägs sedan 1 juni 2021 av investmentbolaget Polhem Infra. Telia Carrier har statusen tier 1 carrier, vilket kort innebär att företaget inte behöver betala för utbyte av trafik i näten.

Telia Carrier håller för närvarande första postitionen i den globala Internet-backbone rankingen och Telia Carriers kunder står för 65% av de globala internetrutterna (2020).

https://sv.wikipedia.org/wiki/Telia_Carrier?fbclid=IwAR1zIt3u77zUz43rFg6m5lPiyhf9fETd3vSynoi427OUPtU4IHVajb-Kees

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram