Covidiotivillkor För Lärare I New York

2021-10-13
Optiken...
" Bortsett från att bli tjänstlediga utan lön, kommer lärare i New York som har avböjt att få COVID-19-vaccinet inte att behålla sina hälsovårdsfördelar i ytterligare ett år om de inte ger upp sin rätt att stämma staden för dess vaccintvång .
Detta villkor var resultatet av en skiljedom som åberopades av stadens största lärarförbund, United Federation of Teachers (UFT). Facket beskrev skiljedomen som en seger som tvingade staden att erkänna medicinska och religiösa undantag från vaccinationen. Det gjorde det också möjligt för lärarna att ta ett år utan lön med fortsatt sjukvårdstäckning eller frivilligt sluta med outnyttjade sjukdagar och ett år med fortsatt sjukförsäkring."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram