Tyskland & Europa

2021-09-27
Ja det är som det är med den Tyska folkbildning som innebär ett kommande lidande för den Tyska befolkning vilken som alla andra befolkningar måste utvecklas - hela sitt lidande.
" Offra inte Europa, skriver Politico Europe i ett öppet brev till de tyska partierna när regeringsförhandlingarna nu inleds.
I brevet skriver medarbetaren Paul Taylor att EU behöver ett starkt Tyskland, men att valresultatet ger anledningen till oro. Han räds att landets roll i unionen i bästa fall kommer att ägnas en tanke, och i värsta fall bli en fråga som kan förhandlas bort. Marknadsliberala FDP, ett viktigt parti för att få ihop en koalition, har varit starkt kritiskt mot ett fördjupat ekonomiskt samarbete mellan medlemsländerna.
Tyskland måste också leda vägen när EU ska genomgå en digital och grön transformation, vilket blir ”svårt att sälja in i Tyskland”. Nu räds Taylor att tyskarna inte kommer att leva upp till sitt stora ansvar för EU:s framtid.
”Snälla, bevisa att jag har fel”, avslutar han."
Politico i öppet brev: Offra inte EU när ni förhandlar
omni.se
Politico i öppet brev: Offra inte EU när ni förhandlar
Offra inte Europa, skriver Politico Europe i ett öppet brev till de tyska partierna när regeringsförhandlingarna nu inleds.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram