Kina Säger Att Soros Är Satans Son

2021-09-14
" I januari 2019 sa Soros att Kinas president Xi Jinping var "den farligaste fienden" för fria samhällen för att leda en högteknologisk övervakningsregim. Han sade, "Kina är inte den enda auktoritära regimen i världen, men det är den rikaste, starkaste och tekniskt mest avancerade." Han sa också att Kinas ZTE- och Huawei -telekomjättar inte ska få dominera världens utbyggnad av 5G -infrastruktur.
Men Global Times ”ekonomiska terrorist” -märkning är en ny eskalering i striden mellan de två.
Global Times kommentar, med titeln "Den här globala ekonomiska terroristen stirrar på Kina!", Hävdade att Soros bara började kritisera Kina för att han kände sig besviken efter att ha förlorat alla sina investeringar i Tencent Music, Baidu och Vishop tidigare i år.
Artikeln tillade att hans Open Society Foundations finansierade Human Rights Watch, som det hävdade sprider "rykten" mot Kina om de senaste frågorna i Hong Kong och Xinjiang samt ursprunget till Covid-19-pandemin. Global Times -kommentaren hävdade också att Soros hade samarbetat med Apple Daily -grundaren Jimmy Lai för att försöka starta en ”färgrevolution” i Hongkong 2019. Den beskrev också Soros som ” den ondaste personen i världen” och ”Satans son” . ”

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram