Måndag 2021 05 31

2021-06-01
Måndagsmys med högre kompression i korstabuleringen 😉
Vad är det som verkligen genljuder som resonans i dig? Och vad är det som slår an en ton? Vad är det som förvirrar eller gör så att du upplever dissonans?
Kan du urskilja dessa olika toner som skapas av värdet i information, kan du separera dem från varandra? Vad är bekräftelse av Ego och vad är utveckling av förmågan till moralfilosofisk bildning - samverkan – synkronicitet. Det finns flera sätt – perspektiv – för att urskilja nyanser mellan raderna av toner i störtfloden av information som kommer insköljande över oss.
Det är verkligen ett informativt krig som pågår nu både inom oss själva och på så många olika sätt och plan, men tack och lov är det ett krig som verkligheten alltid är dömd till att vinna. Så vi måste söka den sanning som bäst beskriver verkligheten, alltså inte minst den inom oss själva och för att kunna utvecklas så måste vi våga ifrågasätta våra egna föreställningar. Ja, jag tjatar.
Det kan vara aldrig så inkrementellt, men sanning som försöker beskriva verkligheten står på fast mark oavsett vad som angriper den, dess natur är dess strävan och grundas på naturlagar. Vi kan inte göra mer än så, men det är också därför det enda som vi alltid måste göra. Att sträva, vi får inte sluta att försöka att utveckla oss själva som människor. Det är resan och det är målet
Det finns ingen egentlig resonanskänsla av kärlek - ovillkorligt givande - altruism eller jordnära praktisk sanning i propaganda, det finns bara identifikation för stimulans av egot, yttre betingelser som skall fylla det allt mer tomma och mörka rummet inom oss själva. Aldrig analys, aldrig utvecklad moralfilosofisk bildning.
Propaganda faller alltid moralfilosofiskt platt till marken och tilltalar endast väldigt torra, ytliga och avlägsna programmerade självjusteringsmekanismer, propaganda gör oss ytliga och ännu mer tomma inuti. Det är avsikten. Hålla oss fokuserade utåt men inom våra egna kringgärdade socialt konstruerade yttre gränser i ett emotionellt omtumlat tillstånd av någon avlägsen avlägsen ”tro” som garanteras av någon röst från någonstans ovanifrån, av påtalat ledande, men egentligen bara systemanhängande, personer angående några utlovade morötter av känslor som vi skall springa benen av oss efter.
Emellertid, att själv söka verklig, bra information samtidigt som du utvecklar din moralfilosofiska bildning. Det ger näring till det medvetna medvetandet. Det skapar klarhet och ger alltid tillbaka på något sätt, att söka själv – det ger förnöjsamhet. Det omfamnar din själ, uppmuntrar dina övertygelser om att fortsätta att söka för att öka ditt medvetna medvetande, och det leder dig till ny förståelse som påverkar ditt liv positivt.
Den officiella berättelsen från de ”krafter som verkligen inte borde vara där de är” är också ett föränderligt landskap, sannerligen. Men medan vårt språk har sina egentliga rötter i positiv sanning – vi vill tro gott om andra människor så vi söker oss dithän med tiden – så är deras språk en konstant rökridå av desinformation som syftar till att lura, bedra och beröva. Att vi vill tro gott kallar de för godtrogenhet. De vill illa själva så de tror illa om andra.
Mysen i poddformat (dvs enbart ljud) finns att spela upp eller ladda ner här
Följ De Fria på Telegram!
Dagen till ära så tar vi denna på nytt nu när försvarsministern erkänner den djupa stat vars existens förnekats under alla år De Fria försökt belysa densamma och samtidigt blivit bespottade för, såsom av.
I boken, The Dual State, Parapolitics. Carl Schmitt and the National Security Complex, går det att läsa enligt följande.
"Under kriget hade familjen Wallenberg sålt kullager och stål till Tyskland och hade haft hemliga affärer med tyska företag. Jacob Wallenberg hade samarbetat med tyskarna medan Marcus Wallenberg arbetade med amerikanska och med brittisk underrättelsetjänsterna.
Efter andra världskriget fortsatte Wallenbergs som vanligt tack vare stöd från deras advokat, och senare statssekreterare John Foster Dulles, och deras representant i USA, biträdande statssekreterare Robert Lovett.
"Sveriges aristokratiska och militära elit övergav sina historiska tyska band för en pro-amerikansk ställning, medan den Socialdemokratisk regeringen officiellt höll den svenska västbenägna politiken under neutralitet, som åtnjöt folkligt stöd. Efter kriget var Marcus Wallenberg ”förbindelsen” mellan den svenska försvarschefen General Nils Svedlund och högre amerikanska officerare. General Svedlund träffade bl.a USA:s statssekreterare John Foster Dulles hemma hos Wallenberg.
Efter kriget behöll Wallenberg-bröderna sina förbindelser med bröderna Dulles (även med Allan Dulles som chef för CIA). På liknande sätt 1985 fungerade Peter Wallenberg, Marcus son och efterträdare som chef för Wallenberg-imperiet, som en "förbindelse" mellan Sveriges försvarschef Lennart Ljung och USA:s ledarskap (inklusive Henry Kissinger och George HW Bush, Snr.)
En betydande del av den aristokratiska militära och industriella eliten framträdde som ett informellt maktnätverk med sina egna lojaliteter och internationella band som skiljde sig från den valda regeringen med den härskande socialdemokratiska politiska eliten.
Här kan vi hitta de historiska rötterna till den svenska dubbla staten."
Så vem är det egentligen som bestämmer?
De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!
Stöd oss:
SWISH: 070 - 621 19 92 (mottagare Sofia S)

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram