AstraZeneca, Moderna & Värdiga Analpinnar

2021-03-01
I januari nämnde vi att Kina började använda Covid-test i form av anala pinnar på skolbarn och hävdade att de var mer exakta än metoden för nasala pinnprover.
Kina kräver också dessa inträngande (cirka 2-3 tum) tester på vissa resenärer som kommer in i landet.
Nyligen rapporterade en grupp amerikanska diplomater och deras familjemedlemmar, att de utsattes för de anala svabbarna.
Som svar hävdade Kina först att testerna gavs av misstag. Men senare backade de helt och förnekade att de någonsin hade krävt anala svabbar för amerikanska diplomater.
Men diplomaterna släppte inte frågan, och de har vädjat till USA: s utrikesdepartement - som redan har sagt att de har åtagit sig att bevara "värdigheten" hos amerikanska diplomater och deras familjer.
Underbart

! Så vi kan alla vara överens om att testet är helt obetydligt. Men om så är fallet, varför är "värdighet" endast reserverat för regeringsmän?

Astra Zeneca uppges ha sålt innehavet i Moderna
di.se
Astra Zeneca uppges ha sålt innehavet i Moderna
Läkemedelsföretaget Astra Zeneca har enligt tidningen The Times sålt sitt 7,7-procentiga innehav i läkemedelsföretaget Moderna som har gått starkt i spåren av Modernas framgångar med vaccin med covid-19.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram