Armenien & ABB

2021-03-01
Demonstranter har stormat en regeringsbyggnad i Armeniens huvudstad Jerevan, rapporterar den ryska nyhetsbyrån Ria. Det är oklart om någon skadats.
Både anhängare till premiärminister Nikol Pasjinian och oppositionella har kallat till demonstrationer under dagen.
Pasjinian har varit i hetluften sedan han skrev under en fredsuppgörelse om utbrytarområdet Nagorno-Karabach med ärkerivalen Azerbajdzjan, något som vissa armenier närmast betraktar som förräderi.
I helgen tågade tusentals demonstranter genom Jerevan för att kräva ett maktskifte. Förra veckan fördömde Pasjinian arméns krav på hans avgång, en begäran han själv beskrivit som ett kuppförsök.
Förbindelserna mellan Armenien och Iran är de bilaterala förbindelserna mellan Iran och Armenien. Trots religiösa och ideologiska skillnader förblir förbindelserna mellan Armenien och Islamiska republiken Iran hjärtliga och Armenien och Iran är strategiska partner i regionen.
En gemensam nämnare är som alltid telekominfrastrukturen och..
Företaget '' Horizon '' är partner till det välkända schweizisk-svenska ABB- företaget i Armenien, som är ett av de ledande i världen inom elektroteknik, robotik, kraftteknik och informationsteknik. ABB- företaget tillverkar högspännings- och lågspänningsutrustning av hög kvalitet som uppfyller de europeiska standarderna, inklusive brytare, jordfelsbrytare, kontaktorer, övervaknings- och skyddsreläer, elektroniska sensorer och testanordningar samt olika typer av elektriska installationsenheter.
ABBFöretaget grundades 1988 som ett resultat av fusionen av svenska ASEA och schweiziska BBC-företag som redan hade hundra års historia inom elektroteknik och energisystem. ABB- företagets produktionskapacitet sprids nästan i alla västeuropeiska länder (Tyskland, Sverige, Frankrike, Italien, Schweiz och andra), i Kina, USA, Brasilien och företagets kontor är representerade i mer än 100 länder i värld. Företagets årliga omsättning är mer än 40 miljarder US-dollar och de anställda är mer än 150.000. De grundläggande områdena för ABB- produktion är automatiseringsteknik och kraftteknik.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram