Virus, Vaccin & Big Pharma

2020-12-02
Tänka sig att man alltid har vetat vilket säsongsvirus det är som nalkats ALLA tidigare vintrar?
 
De har alltid funnits vaccin färdigt att erbjuda befolkningen till hösten - som på beställning, både för dig och läkemedelsbolaget.
 
Hur vet man i förväg hur säsongens influensa ser ut som man påstår sig ska bota inne på Astra Zvinikas och Fisers kontor utan att ha just det viruset att laborera färdigt med?
 
Nästan som om man redan hade bägge cocktailarna, färdiga att sprida i en lönsamt balanserad omfattning..?
 
Nej, Äsch så kånspenatoriskt, det är säker en orm-fladdermus-mås-fråga som det står i den svenska pressen. Eller inte helt så?
 
Det är visserligen samma industrisegment som håller oss med den informationen och forskningsrapporternas underlag är deras produkt. För just din bästa hälsas skull? Ja och bara kanske litegrann för sin egen vinnings skull? Ja... eller inte säkert helt så?
 
Precis ALLA på jorden fattar att det mest lönsamma för läkemedelskartellen är faktiskt att INTE utrota detta globalt systemhotande näsdropp en gång för alla?
 
Hur just kronviruset har lyckats krypa under radarn och gjort sig så märkvärdig att ingen såg det komma, varför det tar så lång tid att få fram ett vaccin mot just detta är inte helt uppenbart klart som korvspadet.
 
Dessutom, nu när det börjar bli mer än tal om att få fram ett vaccin, har ni tänkt på att det på något mystiskt, oförklarligt men påfallande synkroniserat vis, så ligger ALLA läkemedelsbolag på Samma ställe i utvecklingsfasen för sin produkt Samtidigt?
 
Då precis ALLA på jorden att det mest lönsamma för läkemedelskartellen faktiskt är att INTE utrota detta globala snörvlande?
 
Om det nu är så att dessa corona-nysningar har sådan kraft att de slår ut detaljhandel, bilhandel, golvar oljepriser och bostadspriser, håller flygtrafik på marken, konkursar bolag, överbelastar sjukvården och bommar igen landsgränser, sätter friska i karantän och attackerar krogbesökare i Sverige efter klockan 22 och sänker världsekonomin så b-o-r-d-e fantasin vara något större än att oroa människor till munblöja och besöksbegränsningar?
 
Och då Är det konstigt att man låter ett globalt systemhotande influensavirus ligga i händerna på avancerade kvacksalvare i industriformat, utan att någon nämner den omständigheten?
 
Enskilt ägda läkemedelsbolag, skapade främst för att maximera vinster åt sina ägare som nu förhandlar med världens regeringar om hur mycket vaccin de har råd att teckna in för att göra sina respektive medborgare i världen friska?
 
Hur kan man gå med på det? Alla Överallt? Inte en enda regim på jorden, inget äckligt WHOre eller de Fjantiga Nationerna eller den Eroderande korruptionsUnionen, kommer på några förslag om att nationalisera jordens läkemedelsbolag för en global angelägenhet? Inte heller blodRöda Korset, Amnesty my as, eller snuskVatikanen eller för den delen, en enda av alla de övriga, pengaäskande FulFonderna kommer på ett sånt förslag?
 
Att tänka sig ett totalt släpp på alla patent, dela all information i världen och skapa gemensamma forskarlag med global transparens i statliga regier för alla samhällen på jordens bästa till minsta relativa kostnad och med en oöverträffad effektivitet?
 
Nejdå, det hysh med det....Tyst…Shhhhhh…. Inte ett ord, inte ens en liten vanlig ynklig nysning från en enda stat, union, förening eller välgörenhetsfond…
 
Men det säger ingenting om någonting? Ingenting hänger ihop? Dessa är inte i händerna på samma gäng med partsintresse? Vi är inte lurade och bedragna? De vill oss alla så väl, vårt bästa. Och detta är vad man kan åstadkomma? Detta var ren, oskyldig osis att du råkande läsa detta just här?
 
Jag är ett geni och det här kan ingen annan på jorden tänka sig? Det är alldeles för avancerat för alla utom för mig, eller hur? Eller kanske inte bara så det heller...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram