Biden Nominerar Neera Tanden

2020-11-30
Först Yellen och nu detta!!!!
Allvarligt talat, inte ens svenska medier borde kunna fortsätta att spela teater längre...
" Tillkännagivandet att Joe Biden avser att nominera Neera Tanden till sin chef för kontoret för förvaltning och budget - en kritisk position som övervakar USA: s ekonomiska politik och lagstiftning - utlöste ett brett spektrum av hån, indignation och avsky från både vänster och höger. Det borde inte vara förvånande: även om en grundligt medelmåttig och vanlig DC-träskvarelse ur perspektivet av både ideologi och kompetens, är Tandens unikt otrevliga, giftiga, korrupta och patologiskt oärliga uppförande som Clinton-familjen och DNC-apparatchik och president för korporatisten-och- despot-finansierade Center for American Progress (CAP) har gett henne en lista över fiender som är mycket längre och mer imponerande än hennes prestationer ."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram