Onsdag 2020 11 18

2020-11-18
Nu är rätt mycket - det mesta, fokuserat på fusket i valet i USA, hur detta kommer att slå in i Sverige och det är dags för Onsdagsmys i två delar av tekniska skäl och detta är tyngre än någonsin tidigare..
Vi syr ihop nätet så att maskorna blir mindre och helheten blir större.
Något som Svenska medier mörkar totalt, inte myset alltså 📷
Be era vänner söka vänskap med oss på Facebook prenumerera på Youtubekanalen så att vi får upp spridningshastigheten på det allmänna medvetna medvetandet. Ni är fantastiskt duktiga på det ni gör!
Stöd oss gärna på Swish 0761182568 och Patreon samt läs fördjupningar på carlnorberg.se
Ni är verkligen den bästa publiken på nätet ever, vi är mycket stolta över er
- Nu står vi på så att vi når den kritiska massa som behövs av allmänt medvetet medvetande 🙂
Kraken, flodvågen, drain the svamp kalla det vad du vill men det tar liksom inte slut.
Det här handlar inte om Trump eller Biden det handlar om din frihet och hur stora entiteter har för mycket makt.
Lite av det som inte kommit i svenska nyheter. Ny visselblåsare som vi kunde höra om i förhören med Dorsey och Zuck. Centra go figure... de spionerar och skapar profiler på oss, även när vi inte använder våra sociala medier spionerar de på oss.
Mer på big tech... dessa jättar arbetar tillsammans för att censurera, de koordinerar mellan sig och följer dig, Task heter deras gemensamma projekt för att du ska tystas. Inte nog med att de följer dig, har de spionerat på våra så kallade politiska ledare och higher ups... här kommer vi ner till hållhaksaffärer igen ? Jättarna spionerar på våra ledare, de vet allt om Löfven, Löfvin, Lööf osv
Inte underligt att Ynkeman sitter i SR om så är fallet och försvarar censuren av dig - här ska det banne mig inte vara någon yttrandefrihet håll käften din Nexus jag vill inte att FB ska släppa någon information om mig så därför försvarar jag inte dig sa Ynkeman i princip. Källa på ovanstående ja det var senatsförhör som ligger offentligt för alla att lyssna på Zuck och Dorsery i heta stolen. De sistnämnda kommer inte ihåg något och de vet inte något så klart... you can´t make this shit up…

Sidney Powell delger nya vittnesmål på Lou Dobbs om hur röstmaskiner används för att omkullkasta val. Svensken skriker att hon är galen och vill givetvis behålla ofria val bara för att få fortsatt vara förslavade under sina herrar. Nu står svenskens vilja i skogen och växer för detta ligger långt över huvudet på skuldslavarna och precis som som Stockholmssyndromet föreskriver vill slavarna behålla sina herrar hur illa de än blir behandlade.

Säger det igen antingen är Powell helt jävla ute och cyklar eller så är hon faktiskt mer insatt än gemene svensk i det som är edsvuret. Hugo Chavez jorå serru, röstmaskiner som bestämmer valen inte folket, folk i Sydamerikan blir nog jätteglada om detta stämmer för de har ju haft sin beskärda del av diktaturer och elände.
Men röstmaskiner som kan manipuleras kanske behöver en telekominfrastruktur eller hur? Så som världsbanken 1972 statuerade att den som kontrollerar ett lands telekominfrastruktur kontrollerar landets centrala nervsystem. Det talar väl numer för sig själv? Ja när till och med Sverige börjar prata undervattenskablar och allt annat som vi hört som till och med svenska journalister pliktskyldigt tagit upp så som krypteringsmaskiner... svensk dessutom Hagelin ni vet. Nähhhhh skriker svensken.
Nej allt är möjligt men nu är det inte svensken som avgör detta utan det är edsvurna vittnesmål från människor på insidan, höga militärer som varit med och det bästa är ju trots allt om detta går via rättssystemet och inte genom den svenska median och det svenska folket - vi är som bekant väldigt biased så det finns nog en anledning till att vi inte är den dömande parten i andra länders rättssystem. Sist jag kollade var det inte en enda svensk som satt som domare i USA…
Om detta är sant och det lär vi bli varse så är det mer än Kraken som är frisläppt. Maffiabossen som vände? Skinny Joe Merino är villig att flippa och gola ner Biden? Trots allt har golare inga polare men å andra sidan så får snitches mer än stiches om det visar sig att det är statskupp de deltagit i så kanske har den magre maffiabossen i så fall värderat sin nacke mer än Sleepy Joe´s nacke... fanken vad det nu klingar som ett maffiaboss namn... fast mer lämpligt vore ju Basement Joe eller Clueless Joe kan jag tycka. Hiding Biden kanske?
Intervju med Lou Dobbs i fyra delar ligger där så du själv kan höra vad Sidney "release the Kraken" Powell säger.
Det börjar bli dags för svenskar i allmänhet nu att faktiskt börja undersöka sin omvärld och sluta gapa och vänta på skeden från svensk media, det spelar som sagt ingen roll vad svensken vill längre eller hur många som inboxar mig eller skriver på min vägg att jag är dum i huvudet, körd, ska straffas eller ska förlora allt... psssssst är inte det hot och hat enligt deras egna standard?
Detta val ligger utom svensk kontroll och det var i säck innan det kom i påsen så att säga och det kan till och med de arga svenskarna nu läsa sig till genom den EO som jag delade igår.
Svenskar behöver kanske mer fundera på vad principerna för samhället ska vara och om så kallade "robber barons" som refererades till i förhören idag ska styra världen eller om vi ska ha folk styre och en befolkning som står upp för varandra.
För trots allt så är det ju så att om en bråkdel av ovanstående visar sig vara sant så har svenskarna röstat extra hårt i väldigt många generationer för att legitimera sin egen förslavning och då kommer vi fram till huruvida vägen till helvetet är kantad med goda intentioner och vägen därifrån vilket rimligtvis är den som måste komma är kantad av brustna illusioner...

https://www.facebook.com/carl.norberg.54/posts/159855349179334

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram