Franskprotesterande Muslimer

2020-11-02
Ja tänk att dessa oipinionsbildningsstrateger ingenting begriper...
Har man opinionen med sig så kan man göra vad man vill och har man den emot sig så kan man inte göra vad man vill, att de inte har lyckats med att förstå detta ännu. ...
Turkiets president Recep Tayyip Erdoğan har dock och därför gjort sitt bästa för att väcka religiösa spänningar relaterade till Charlie Hebdo-teckningar som hånar islams grundare Muhammad, särskilt efter att nyligen terrorattacker i Frankrike fördömts av Macron som ”islamistisk terrorism”. Macron hade vidare sagt att Islam är "i kris" efter att tydligt islaminspirerade mord har lämnat flera människor döda och sårade den här månaden - det senaste var skottet av en grekisk-ortodox präst i Lyon som lämnades med livshotande skador.
Det ser ju ut som rena rama teatern - om man stannar upp och tänker efter det allra minsta.
Tidigare i veckan jämförde Erdogan det med Europa som ville "återuppta korstågen" och att hat mot islam "sprider sig som en cancer" . Han hade sagt till sitt regerande parti för rättvisa och utveckling (AK): ”Tyvärr går vi igenom en period där fientligheten mot islam, muslimer och respektlöshet mot profeten Muhammad sprider sig som cancer, särskilt bland ledarna i Europa "enligt turkiska medier.
Och som av en jävla händelse:
Massprotester dök upp över huvudstäder i Mellanöstern från Pakistan till Afghanistan till Libanon, ofta framför den lokala franska ambassaden.
Undrar hur mycket pengar som utbetalades till de som protesterar om detta ?
Inte nödvändigtvis så. Även den muslimska befolkningen måste resa sig och sparka ut imperialistmupparna.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram