Kunglig Nazism

2020-11-01
En av de största PR-bluffarna någonsin som begåtts av den brittiska kronan, är att kung Edward VIII, som abdikerade tronen 1938, på grund av hans stöd för nazisterna, var ett svart får, en avvikelse i en i övrigt opåverkad Windsor linje.
 
Ingenting kunde nog vara längre från sanningen. Hegemonin tycks närmast homogen ur det perspektivet Den brittiska monarkin, och City of Londons ledande bankirer, stödde entusiastiskt Hitler och nazisterna, finansierade Führerns valkampanjer, och gjorde allt för att bygga upp den nazistiska krigsmaskinen, via IG Farben för Storbritanniens ( Citys ) planerade geopolitiska krig mellan Tyskland och Ryssland. Stöd för Nazi-stil på folkmord har alltid varit i centrum av huset av Windsor politik som ett rent verktyg för den geopolitiska makten, och långt efter avsägelsen av Edward VIII, vidhöll därför Merry Windsor sina direkta nazistiska länkar. Så när prins Philip, en av grundarna tillsammans med prins Bernhard av Nederländerna, av Världsnaturfonden (WWF), berättar för en intervjuare att han hoppas att återfödas som ett dödligt virus för att hjälpa till att lösa befolkningsproblemet på jorden, så tycks han bara göra vad som kommer naturligt för någon ättling av den anglo-holländska kompani-oligarkin.
 
Men för att komma bortom såpoperan och verkligen förstå Windsors av i dag, är det bra att börja med prins Philip. Inte bara var han utbildad i Hitlerjugends läroplan - kopplingarna till den Tyska skolan är ju inte exakt osynliga, utan hans tyska svågrar som han levde med, blev alla högt uppsatta figurer i nazistpartiet. Innan hans familj tvingades i exil, hade prins Philip varit i successionslinjen till den grekiska tronen, som inrättades efter en brittiskt-driven kupp mot sonen till kung Ludwig av Bayern, som blev kung Otto I (f.1 Juni 1815 – 26 Juli 1867). Efter att ha avsatt Kung Otto 1862, körde City en talangtävling, sökande efter en efterträdare, vilket resulterade i valet av prins William, son till den blivande arvtagaren och brorson till den danske kungen, kronprins Christian. År 1862 blev prins William av Danmark installerad som kung George I av Grekland, och gifte sig med en dotterdotter till tsar Nikolaj I 1866. Så det där med kunglig överhet är liksom bara vad det är...
 
Prins Philip är ett barnbarn till drottning Victoria, och han är släkt till de flesta av de nuvarande och tidigare krönta huvudena i Europa, däribland sju tsarer. Prins Philips mor var prinsessan Alice av Battenburg, som var dotter till prinsessan Victoria av Hessen, vars mor var en annan prinsessan Alice, Victorias andra dotter och tredje barnet. Äktenskapen av prins Philip systrar stärkte definitivt de tyska aristokratiska band som fick människor att titta åt helt fel håll. Under 1931-1932, gifte sig Filips fyra äldre systrar enligt följande: Margarita med en tjeckisk-österrikisk prins vid namn Gottfried von Hohenlohe-Langenburg, ett barnbarnsbarn till Englands drottning Victoria; Theodora med Berthold, markgreve av Baden; Cecilia med Georg Donatus, storhertigen av Hessen-by-Rhen, också ett barnbarnsbarn till drottning Victoria; och, Sophie med Prins Christoph av Hessen.
 
Tre av Philip svågrar var alltså en del av en grupp tyska aristokrater som var anglofiler och pro-nazistiska på samma gång, och som fortfarande är en subversiv kraft i Tyskland av i dag.
 
Hans Kungliga Höghet Prins Bernhard, kunglig gemål till drottning Juliana av Nederländerna och far till drottning Beatrix, medgrundare och blev den första chefen för Världsnaturfonden i oktober 1961.
 
Bernhard av Lippe-Biesterfeld, född den 29 juni 1911 i Jena, död den 1 december 2004 i Utrecht, var en tyskfödd nederländsk prins, gift med och prinsgemål till drottning Juliana av Nederländerna och far till Beatrix av Nederländerna. Han var brorson till den siste regerande fursten av Lippe, Leopold IV. 29 maj 1954 höll Bilderberggruppen sitt första möte på Hotel de Bilderberg i Oosterbeek i Nederländerna, under värdskap av prins Bernhard. Och 1961 var han alltså behjälplig med att skapa Världsnaturfonden och blev dess förste ordförande.
 
Som nyutexaminerad jurist var han anställd av I.G. Farben i Paris och kollega med rader av initierade. Fram till 1936 var han medlem i SA och Reiter-SS samt i nazistpartiet. År1935 lärde han känna prinsessan Juliana. Som furstlig och protestant var han acceptabel som svärson och tronföljarinnans gemål.
 
När Lockheed skandalen tvingade Prins Bernhard att avgå från hans viktigaste offentliga funktioner i 1971, ersattes han av prins Philip. Prins Bernhard, som likt prins Philip, rekryterades till den eko-fascistiska teaterkulissen, hade starka rötter i den nazistiska rörelsen. Faktum är att Faktiskt hela Huset Oranien hade det: Drottning Wilhelmina, mor till den framtida drottning Juliana, gifte sig med en playboy som tiggde pengar för Hitlers räkning; Juliana gifte sig en SS-man (Prins Bernhard); och, Drottning Julianas dotter Beatrix gifte sig med en tidigare medlem i Hitlerjugend.
 
Prins Bernhard blev först intresserad av nazisterna 1934, under sitt sista studieår vid universitetet i Berlin. Han rekryterades av en medlem av den nazistiska underrättelsetjänsten, men arbetade först öppet i det motoriserade SS. Bernhard åkte till Paris för att arbeta för IG Farben, som banat väg för nazisternas ekonomiminister Hjalmar Schacht som etablerade slav - arbetsläger systemet, genom att bygga koncentrationsläger för att bland annat omvandla kol till syntetisk bensin och gummi.
 
Bernhards roll var att bedriva spionage på uppdrag av SS. Enligt den April 5, 1976 numret av Newsweek, var denna roll en del av en speciell SS underrättelseenhet inom IG Farbenindustrie, som har uppenbarats i vittnesmål vid Nürnbergrättegången.
 
När Bernhard lämnade SS för att gifta sig med den framtida drottningen Juliana, undertecknade han sin avskedsansökan till Adolf Hitler, Heil Hitler!
 
William Hoffman skriver i sin bok Drottning Juliana: "Spänningar [över äktenskapet] minskade inte när Adolf Hitler lämnade sitt eget gratulationsmeddelande. Tidningar uttryckte att "det vore bättre om den framtida drottningen hade hittat en gemål i något demokratiskt land i stället för i tredje riket". " Det här är alltså mannen som rekryterade Prins Philip till miljön av fascism, men prins Philip s egna nazistiska rötter sträckte sig redan långt tidigare.
 
Hitlerjugend och Universal fascism även genom påverkan av hans syster Theodora, så blev unge Filip skickad till den tyska skolan i närheten av Bodensjön som hade grundats av Bertholds far, Max von Baden, som arbetade genom hans sedan länge personliga sekreterare, Kurt Hahn.
 
Under första världskriget, hade prins Max von Baden varit kansler, medan Oxford-utbildade Hahn först tjänstgjorde som chef för Berlin UD: s underrättelsetjänst, då som särskild rådgivare till Prins Max i förhandlingar om Versaillesfördraget. Von Baden och Hahn hade inrättat en skola i en flygel, Schloss Salem, som sysselsätter en kombination av klosterväsendet och nazisternas styrka-genom-glädje-systemet. Först som en anhängare av nazisterna, Hahn, som var "en del judisk", kom snart i trubbel med SS, och kom att stödja de mer centristiska delarna av nazistpartiet. Vad Hahn verkligen hade blivit är det som Henry Kissingers vän, Michael Ledeen har benämnt, en universell fascist - Globalistfascist, i betydelsen av Vladimir Jabotinsky, greve Coudenhove-Kalergi, Strasser bröderna, och andra fascister som de inbitna vanliga nazisterna inte ville ha något att göra med.
 
De fattade inte riktigt allt med andra ord.
 
Även om Hahns kraftfulla kontakter tillät honom att undkomma koncentrationslägren, var han tvungen att lämna skolan som han grundade i Tyskland före Philips ankomst dit och han etablerade en ny skola i Skottland, som kallas Gordonstoun. Vilken skulle spela en viktig roll i att fostra alla gossebarn mellan drottning Elizabeth II och Philip. När Philip anlände till Hahns skola i Schloss Salem, var den under kontroll av Hitlerjugend och nazistpartiet, och läroplanen hade blivit nazistisk rasvetenskap påhittad av Ernst Rudin och finansierad av Rockefeller. Hahn blev rådgivare till utrikesdepartementet i London, manade till politisk undfallenhet baserad på att det tilltalade de centristiska nazisterna. Philips anhöriga arbetar för SS. Maken till Philips syster Sophie, Prins Christoph, som omfamnades av nazisterna, som såg honom som en kanal till en undfallenhetsfraktion i Storbritannien som personifierade av kung Edward VIII.
 
Genom att gå med i nazistpartiet 1933, blev 1935 Prins Christoph chef för Forschungsamt (direktoratet för vetenskaplig forskning vad finner vi där måhända..), en särskild underrättelseoperation som drevs av Sverigekopplade Hermann Göring, och han blev också SS - överste inom Heinrich Himmlers personliga stab. Forschungsamt använde elektroniska spaningsmetoder för att övervaka nazistpartiet, samtidigt som de arbetade med Gestapo mot den katolska kyrkan, judarna, och arbetsmarknadsorganisationerna. När rykten om homosexualitet sprids mot kapten Ernst Roehm, vände sig Himmler till Forschungsamts tjuvlyssnare, och beordrade långa knivarnas natt som följd. Vem kan det möjligen ha varit som har varit kock till den soppan...
 
Den äldste av Prins Christoph och Sophies barn hette Karl Adolf, efter Hitler. Senare skulle Prins Philip främja dennes utbildning. Prins Christoph bror, Philip av Hessen, gifte sig med en dotter till kungen av Italien, och blev officiell kontaktperson mellan dessa nazistiska och fascistiska regimer.
 
Fyra år efter att prins Philip lämnade Schloss Salem för att delta i Gordonstoun Academy i Skottland, den 16 november 1937 , så fick Philip veta att hans syster Cecilia och hennes man Georg Donatus, ärftlig storhertig av Hessen-by-Rhen, hade kraschat i ett av Sverigekopplade Görings Junkerflygplan på en resa till London för Georges brors bröllop.
 
Enligt den brittiska tidskriften Private Eye, blev begravningen en samlingspunkt för ledande nazister och deras undfallande allierade. Prins Philip själv hade utvecklat hemlighetsfulla band med kung Edward VIII, som fortsätter efter att Edvard avsattes 1938. Faktum är att en av de centrala figurerna i 1930-talets Nazi brittiska backup-kanal var Filips farbror och sponsor, Lord Louis Mountbatten av Burma (ursprungligen, Battenberg, en gren av huset av Hessen). Tills han tvingades abdikera, hade kung Edward VIII haft fullt stöd av Dickie Mountbatten.
 
Genom mycket av andra världskriget, upprätthölls hemliga kanaler för kommunikation mellan den brittiska kungafamiljen och deras pro-Hitler kusiner i Tyskland, av Lord Mountbatten, genom sin syster Louise, som var kronprinsessa av pro-nazistiska Sverige.
 
Louise var prins Philips moster. Även Buckingham Palaces ryktesspridning har försökt att skildra detta krigstida samarbete med fienden som enbart familjär korrespondens, i kanalen ingår tydligen meddelanden från prins Philip hemliga bundsförvant, hertigen av Windsor (fd Edward VIII). Den 20 November 1995, rapporterade Washington Times, som bygger på nyligen upptäckta portugisiska Secret Service-filer först publicerade i London Observer, att hertigen av Windsor hade varit i nära samarbete med nazisterna i Spanien och Portugal för att underblåsa en revolution i krigstida Storbritannien, som skulle störta Churchill regeringen, avsätta sin bror kung George VI, och tillåta honom att återta tronen, med drottning Wallis [Simpson, den amerikanska för vilken han abdikerade tronen] vid sin sida. Portugisiska underrättelsetjänstuppgifter visade att Walter Schellenberg, chef för Gestapo kontraspionage, var en kontaktpunkt i denna komplott. Så kung Edward 8 var helt enkelt som gjord för att vila i frid.
 
Efter Schellenberg träffade den spanska ambassadören i Portugal, Nicolas Franco, bror till fascistiska general Francisco Franco, berättade ambassadör Franco för en portugisisk diplomat: Hertigen av Windsor, fri från ansvar för kriget i oenighet med engelska politiker, kunde vara mannen att sätta i toppen av Imperiet.
 
Oavsett, korrespondens var gömd i Sophie och prins Christophs slott Kronberg och kung George VI kände sig därför tvungen, i juni 1945, att skicka den tidigare MI-5 officeren Anthony Blunt, för att samla upp denna korrespondens. Drottning Elizabeth II insisterade enligt rapport på att det inte finns något förhör av Blunt om hans hemliga resa till slottet. Vilket gör det anmärkningsvärt att det startas ett utbyte av information i saken mellan kung George VI och president Eisenhower, hur som helst så har House of Windsor varit desperata att undanhålla de sekretessbelagda handlingarna från Kronbergs slott som föll in i amerikanska arméns händer, långt bortom den normala tiden. Helt klart var att prins Philip beskyddare Lord Dickie Mountbatten, Mountbattens syster kronprinsessan Louise och Philips svåger Prins Christoph av Hessen utbytte inte bara julhälsningar....

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram