Brexit

2020-10-26
På ett ögonblick förra helgen förgasades hela fasaden av EU: s oundviklighet när Johnson gick ut på TV och ber världen att förbereda sig för en No-Deal Brexit, oavsett om det var det bästa resultatet eller inte.
Det signalerade till resten av Europa att du inte längre behöver ta diktat från ett gäng ansvarslösa, icke valda teknokrater om du inte vill. Och detta misslyckande med att underkasta britterna kommer att få enorma konsekvenser under nästa valcykel i Europa.
Det är bland annat också därför skönlitteraturen om Coronapocalypse andra vågen kvarstår över hela kontinenten. Tyskland, Frankrike, Spanien och andra länder genomför den värsta typen av drakoniska nedlåsning av människor som hänger fast vid en skör råd allt medan polerna i Bryssel planerar hur man bäst kan fortsätta att utveckla sina planer för en framtid med de människor som är fångade i nyfeodalismen av EU-företagets demokrati.
Dessa blockeringar har inget att göra med folkhälsan. De har allt att göra med att upprätthålla den nuvarande härskande klassens politiska hälsa. Inget mer. Att bevara systemet - det vill varken Donald Trump eller Boris Jonsson..

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram