Avklassificerade Noteringar Från Brennan

2020-10-07
" Detta är inte rysk desinformation. Till och med Brennan visste detta, annars skulle han inte informera USA: s president om det "
Så frågan som återstår är huruvida Barack Obama spelade med i spelet för att hjälpa Donalld Trump att komma åt den Djupa Staten eller inte, att han samlar de involverade som han gjorde talar inte emot att motverkar den Djupa Staten utan tvärtom.
John Brennan gjorde noteringar efter att han informerade före detta president Obama om en påstådd plan av Hillary Clinton för att knyta dåvarande kandidat Donald Trump till Ryssland som "ett sätt att distrahera allmänheten från hennes användning av en privat e-postserver "före det amerikanska valet 2016, att Barack Obama krävde att han skulle hållas fullt informerad och att detta finns dokumenterat, säger bara vad det säger om Barack Obamas roll i detta spel - om han inte är närmast helt saktfärdig.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Lämna ett svar

Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram