Skamlös Wolodarski

2020-10-03
Han - Wolodarski - har naturligtvis sin egen fulla rätt till att uppleva vilka känslor han vill inför vad han vill. Detsamma gäller naturligtvis för alla människor som individer, varför det blir alltmer besynnerligt att beskåda Wolodarskis uttryckta omvärldsbetraktelser utifrån att dessa trots all tar avstamp i honom själv och utgår ifrån hans egen självbild. Är verkligen ett sådant uppvisat självförakt ens möjligt?
Lögnerna är nu så öppna och flagranta att de väcker frågan om vad denna Wolodarski egentligen är för typ av människa och det är ju inte mindre än tragiskt att denna typ av agendasättande journalistik - opinionsbildning - möjligen fortfarande inte avfärdas totalt av den svenska befolkningen.
De äckelkänslor som upplevs när någon med ett minimum av själslig analytisk förmåga läser vad Wolodarski skriver, skall naturligtvis motverkas i det längsta, men det är långt mer än förvånande med den skamlöshet som han förefaller uttrycka sig med, eftersom han inte rimligtvis kan vara så själsligt efterbliven som han ger uttryck för.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Lämna ett svar

Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram