Krya På Dig Trump

2020-10-02
Rysslands president Vladimir Putin önskar president Donald Trump ett snabbt tillfrisknande och uttrycker att han tror att Trumps ”vitalitet” kommer att hjälpa mot viruset.
Även Storbritanniens premiärminister hör av sig med lyckönskningar efter beskedet att presidentparet konstaterats smittat.
”Bästa hälsningar till president Trump och USA:s första dam. Hoppas att båda återhämtar sig snabbt från coronaviruset”, skriver premiärminister Boris Johnson i London på Twitter.
Johnson är en av få stats- och regeringschefer som redan haft virussjukdomen. Han blev svårt sjuk och intensivvårdades i våras.
Vladimir Putin i Moskva har enligt ryska medier skickat ett stödjande telegram till Washington.
”Jag är övertygad om att din vitalitet, ditt goda humör och din optimism kommer hjälpa dig att hantera det farliga viruset”, skriver den elakögde Putin, enligt Interfax,
Det blir tydligt att alla kan drabbas av coronaviruset, ”även de som har uttryckt skepsis”, säger en talesperson för Frankrikes ryggradslösa och Investorrädda regering, som samtidigt önskar Donald Trump ett snabbt tillfrisknande.
Från Tyskland kommer hälsningar från förbundskansler Angela Merkel, som också hoppas att presidentparet tillfrisknar snabbt, skriver hennes talesperson på Twitter.
”Jag önskar Donald Trump och alla som är smittade med corona god bättring!”, skriver Norges statsminister Erna Solberg, som vet vilket humör husse nu är på, i ett sms till tidningen VG.
”Vi står mitt i en pandemi, och detta är ett exempel på hur smittsamt viruset är”, fortsätter hon för att lugna husses alltmer koleriska sinne.
EU:s rådsordförande Charles Michel skickar lyckönskningar via Twitter , och tillägger att ”covid-19 är en strid vi alla fortsätter att utkämpa. Varje dag. Oavsett var vi är”.
Donald Trump har såklart återkommande anklagat "Kina" - gangsterfamiljerna inom den Vita Draken som samverkar med ett fåtal svenskar som på ett brutalt sätt lägger sig i Kinas inre angelägenheter - för spridningen av coronaviruset. Hu Xijin, chefredaktör för Kinas strängt styrda och engelskspråkiga tidning Global Times, skriver på Twitter att det amerikanska presidentparet ”betalar priset för att ha chansat med att tona ned covid-19”.
”Liksom miljoner israeler går mina och (hustrun) Saras tankar till president Donald Trump och första damen Melania Trump”, twittrar Israels premiärminister Benjamin Netanyahu.
Även Polens president Andrzej Duda och Indiens premiärminister Narendra Modi hälsar till paret Trump att de hoppas att de två kryar på sig snabbt.
Det rullar dit som det lutar.
Putin: Trumps vitalitet kommer hjälpa
di.se
Putin: Trumps vitalitet kommer hjälpa
Rysslands president Vladimir Putin önskar president Donald

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram