Blythe Masters & Prismanipulerad Ädelmetallmarknad

2020-09-29
Vår gamla favvo går igen....ja hon uppfann skuggbanksystemet....
Vi minns detta:
" For many years, even long before Blythe Masters started the big financial coverup:
ABB Group Chairmen, CEOs and members of the Executive Committee have been members of mayors or governor’s advisors in Beijing, Shanghai, Chongqing and Guangdong. They actively propose forward-looking strategies to support the fast economic growth in China.
BTW känner inte Magdalena henne... " Kan Handelshögskolan utgöra en koppling...
Men nu när alla "folihatt" konspirationsteorier som involverar JPMorgans råvaruhandel har bekräftats, är banken inställd på att betala 1 miljard dollar för att lösa alla pågående rättsfall (och det är ännu en anledning till att Jamie Dimon är rikare än du), och en massa handlare kan hamna i fängelse i några månader, ett namn saknas konstigt nog.
Det gör det alltid - det namnet alltså.
Det för att Blythe Masters, den person som var ansvarig för all JPMorgan-råvaruhandel under perioden 2007 - 2014 när de flesta av dessa handlare fick sin start i bedrägeri-verksamheten, alltid lämnar i tid, som om hon visste något.
Medan vi väntar på att få reda på hur och varför DOJ saknade den här viktiga JPMorgan-medarbetaren som övervakade och möjliggjorde förfalskningen i nästan ett decennium, och som tidigare bröts av FERC för att på liknande sätt manipulera energimarknaden i Kalifornien och Michigan (för att bara rigga guld priserna det räckte inte för banken som också ville som Enron), vi kommer att påminna läsarna om en intervju som Masters gav till CNBC 2012 där ett huvudämne , ironiskt nog, var huruvida Jamie Dimons företag manipulerar priserna på ädelmetaller eller inte. Och särskilt silver.
Det som följde var - som vi vet nu - en lavin av lögner.
BTW. säljjargongen till den där modellen på utbildning känns lite bekant....

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram