Blythe Masters of the Universe

2020-09-29
Blythe Masters (hon heter så på bilden) of the Universe.
Vi har sunda statsfinanser säger den politiska adeln förnumstigt.
Men skulderna ligger i stället i knäet på de enskilda människorna i stället för i den statliga bokföringen som fortfarande har möjlighet att hålla igång det officiella spelet med hjälp av att öka skuldsättningen för landet, en kort tid. Men vad händer då till slut?
Följande exempel blir ovillkorligt, med reservation för att tågen alltid är så försenade, kan det möjligen vara ett statligt grundat skäl.
En dag kom en passagerare på ett tåg, med sig bar han sina pengar i en stor resväska som så många andra gjorde den dagen - så var misstron för banker den dagen. Passageraren anlände till sin destination och gick av från tåget och insåg snabbt att han hade lämnat sin resväska full med pengar i vagnen och rusade tillbaka till vagnen för att hämta den. Bara för att upptäcka att en stor hög med sedlar låg över hela vagnens golv, men tyvärr resväskan var ” borta'', vilken tydligen ansågs mera värdefull än högen av sedlar ....... ..... Och det var helt rätt ..!
Och så här är vi 80/90 år senare, fulllt övertygade om vår egen finansiella allsmäktighet, och det är fortfarande metoden att monetarisera skulder till pengar till kostnad av ränta som används för att dölja vår egen inkompetens:
Med lärdomen, [trots vårt pretentiösa poserande] som är exakt
'' Ingenting " ..
När statslåneobligationsbubblan havererar så återstår bara globalobligationsbubblan och sedan universumsobligationsbubblan.
Då är bankerna universums herrar..Ps Hon uppfann OTC derivaten ds.
Blythe Masters of the Universe - Carl Norberg - Palanthir
carlnorberg.se
Blythe Masters of the Universe - Carl Norberg - Palanthir
Blythe Masters (hon heter så på bilden) of the Universe Vi har sunda statsfinanser säger den politiska adeln förnumstigt. Men skulderna ligger i stället i knäet på de enskilda människorna i stället för i den statliga bokföringen som fortfarande har möjlighet att hålla igång det officie...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram