Amerikansk Poströstning

2020-09-21
96 miljoner poströster i ett system där röstlängderna inte är rensade och ingen egentligen vet hur många felaktiga röster det kan komma att skickas in.
Det är i princip bara Judicial Watch som genom rättsystemet slåss för att avlägsna illegala, döda och personer som flyttat från en stat till en annan men fortfarande är registrerade för röstning i flera stater.
I Judicials arkiv finns domstolsbeslut där de har slagits för att säkra röstlängderna och jag är tämligen säker på att även svenska journalister är läskunniga.
SVT:s Agenda klumpar ihop poströstning och absentee voting och försöker göra detta till samma sak. Trump har tydligt deklarerat att han är för absentee men emot poströster.
För absentee behövs ett ID-kort som av demokraterna anses som rasistiskt. Demokraterna försöker göra gällande att svarta och hispanics samt andra invandrare är för korkade för att skaffa ett ID-kort. Ett ID-kort som de ändå behöver för att gå på banken, köpa en bil, kunna identifiera sig vid givna situationer osv. Detta undanhåller SVT. Kanske tycker SVT också att invandrare och människor med mörk hud är för korkade för att skaffa ett ID-kort?
De kör som vanligt på temat att Trump kommer valfuska och att det alltid är republikaner som fuskar och vinner på systemet när valdeltagandet är lågt.
De undviker som alltid helheten även om de denna gång släppte till båda sidor och det ändå känns som om SVT nu förstår att folk, även i Sverige kan läsa andra sidor än de statliga nyheterna och då tillexempel dokumentation och nyheter om valfusk som faktiskt kommer i mängder men aldrig når Sverige. Inte sällan är dessa nyheter också uppbackade med dokumentation.
Trump kommer vägra att lämna vita huset... det är alltså Demokraternas talkingpoint som SVT har köpt in i.
Till och med ett barn förstår snart att du inte är "god och moraliskt högstående" bara för att du är vänster.
Allt fler förstår att det är vänster kontra högerparadigmet som nu ska bort och att detta enbart är partisering, att ställa människor emot varandra och att detta val handlar om något större. Detta val handlar om korruption oberoende av färg men det undviker SVT att nämna.
Tänka sig att med dagens teknik så kan man dessutom även med poströster säkra upp så att bara de levande och med-borgare kan rösta och göra systemet säkert för att ingen ska rösta dubbelt.
Detta borde faktiskt en svensk med bank-id kunna lista ut alldeles själv och att detta har varit en fråga som faktiskt lyfts att säkra poströsterna med en elektronisk signatur, kvittens och ett ID-kort.
Så låt lek med tanken att republikanerna vinner på ett lågt valdeltagande. Då finns det med 100% säkerhet ett motsatsförhållande till detta.
Med tanke på desperationen hos Demokraterna som nu i falsett skriker om att med militär- militärkupp avsätta Trump skulle tjäna på om poströstning utan säkerhet med icke legala röster sker.
Ja de gör det faktiskt helt öppet, signalerar om en statskupp och det är inget du ser i SVT utan du måste lyfta blicken och faktiskt lyssna på VAD de säger. Pelosi, Biden, Obama, Hillary, ja de gamla vanliga har massor att säga i frågan om att med våld ta ut Trump.
Varför väljer svensk media selektivt att undanhålla så mycket från svenska folket? Om SVT ska vara objektiva så ska de alltså inte välja sida utan stå neutrala i allt.
Tänk om det redan varit ett statskuppförsök?
Tänk om du missat det eftersom du faktisk trott på allt SVT sagt, deras mantra Trump är dum, rasist, fascist, nazist osv men DU har inte orkat undersöka saken själv eftersom du trott att SVt är just objektiva.
Nu har ju folk ändå förstått till stor utsträckning att det faktiskt mycket väl kan vara så att det individer som företrädesvis är demokrat-trogna men även republikaner - vi kallar det helt enkelt för "de korrumperade" har försökt att förhindra och sedan avsätta en av folket vald president.
Svenskarna har till och med börjat förstå att detta redan tuggar genom rättsystemet och att man söker de största fiskarna nu och att detta dessutom är globalt vilket då även betyder att svenska namn skulle kunna vara inblandade.
Anta för en stund att det faktiskt varit en statskupp i USA och att statskuppen beordrades från OIbamaadministrationens högsta höns, alltså Obama själv och att han missbrukat sin makt och folkets för-troende. Om du nu kan tänka dig att det varit så och då tänker på varför svensk media inte sagt ett enda ord om denna statskupp... varför ska du då plötsligt tro att de talar sanning om andra saker?
En sörja av underrättelstjänskollektivet som kallas five eyes har spionerat, på presidenten och människor runt honom och inte nog med det... man har även försökt sätta dit folk för at makten ska stanna hos de korrupta som styrt detta i många fler år än en mansålder.
Hur vet man att SVT står på de korrumperades sida i detta? Jo av den enkla anledningen att de har inte sagt ett enda ord om detta spiondrama och den som yttrar något av det som numer är open source-iinformation och till och med information med dokumentation från själva rättsystemet blir censurerad omedelbart.
Nu är det ju också så att alla andra media vänster som höger i Sverige gör exakt samma sak. De censurerar, mörkar och döljer allt som rör denna numer uttalade statskupp som avgörs via rättsystemet.
Kanske borde fler egentligen fundera på varför folk ens går till valurnorna om det så uppenbart ändå är korrumperat från båda håll. För givetvis är det så och inte som SVT försöker göra gällande att det bara är republikaner som är korrumperade och valfuskar. Korruptionen och fusket är alltså int den fråga om partifärg.
Tänk en stund idag på vad de så kallade svenska konservativa partierna säger om detta med valfusk och alla "gates" som avslöjats.
Jag gissar att du precis som jag kommer komma fram till att både Moderater, Kristdemokrater och Sverigedemokrater som då kan räknas till de konservativa håller samma linje att Trump är dum och SVT har rätt. För annars hade de ju givetvis sagt något annat.
För trots allt skulle det ju ligga i deras intresse att någon gång under vägen ha lyft det faktum att det ser ut som om det varit en statskupp i USA men de tiger ju som en svensk God Tiger och baserat på deras tigande kan du då enkelt dra slutsatsen att du kan inte lita på någon i Sverige. Media och politiker över hela skalan är en del av problemet.
Slå in mail in voting i sökrutan på JW sida och ta en stund och läs artiklar och domstoldbeslut. Jämför sedan detta med vad svenska medier säger om saken. Det är så här du orienterar dig och skapar en bredare bild av problemet eller fördelen med poströster. Du måste alltså titta på flera sidor annars är du felinformerad och kommer hamna snett.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram