Mediala Talking Points

2020-08-14

SS //

Media kommer vara döda om 6 år sade de.
Det kommer i alla fall inte finnas en media som får de som refereras till som 4 am talkingpoints.

Demokratiska partiet har skickat ut ett mail till sin media med förbud...
... du får inte kritisera Kamala Harris hon ska ha räkmacka.

Så då tar vi lite av det som cirkulerade igår om Kamala.
Hon försvarar pedofiler - fick pedofiler från katolska kyrkan av kroken.

Hennes behov av en stor fängelsepopulation och motstånd till att reformera detta system. För gratis arbetskraft tackar inte Kamala nej till. Bra att kunna sätta fångar i arbete, det blir så låga lönekostnader då.

Wikileaks dumpade allt de hade på Kamala.

Att hon är extrem på alla sätt och vill förbjuda allt från kött till vapen och yttrandefrihet. Det är ingen hemlighet. Allt som amerikanerna håller heligt.

Att hennes familj inte alls är offer för slaveriet utan det motsatta hennes familj var Jamaicas största slavhandlare med egen stad döpt efter dem och allt. Det kommer gå smått med trovärdigheten att avkräva vita pengar till de svarta för de brott som de vita slavägarna begick då det begav sig. Enklare förklarat det är svårt att hålla nuvarande generationer ansvariga för vad tidigare generationer har gjort.

Att hon började sin karriär som älskarinna till en politiker och ska vi tro på skvallerpressen så finns det filmmaterial på henne och hon har en förkärlek för flamingos. Hon har alltså inga betänkligheter att ligga sig till toppen.

Vad Trump sa om Kamala när hon ställde upp i president valet? Jo Kamala var hans första val... undra varför

Att svensk media tillhör den media som kommer självdö eller förändras Jo vars så är det och vi vet ju redan att de också får sina talkingpoints...

twitter.com
“This is incredible: Democrats in politics issue a letter to Democrats in media on how to report on Joe Biden's vice presidential pick. They invoke George Floyd's name to suggest that criticizing the pick is inherently racist”
“This is incredible: Democrats in politics issue a letter to Democrats in media on how to report on Joe Biden's vice presidential pick. They invoke George Floyd's name to suggest that criticizing the pick is inherently racist”

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram