Nunes Om Flynnfallet

2020-08-02

SS //

" Nunes är som sagt bra att hålla ett öga på, han är inte det minsta korkad.

En svensk har ju ingen koll på denna story eftersom den enligt våra USA korrar inte existerar och är fake.

Det är många parallella tidslinjer att hålla i minnet som vanligt men om du lyssnar så saknas det lite textmeddelanden som FBI råkat slarva bort.
FBI under Comey och Mc Cabe råkade också tappa bort hela telefoner som tillhörde just detta par Strzok och Page.

Meeen vi tar det åter till Binney, samma Binney som idag gjorde en timmes intervju med La Reouch pack (om någon vill lyssna så söker man upp denna intervju). Binney sade i början av denna Russiagate story att: Vi har redan allt och det är bara en fråga om att göra det lagligt. Så försvunna meddelanden är som sagt inte så försvunna skulle man kunna gissa.

För att ta det mycket längre tillbaka så finns det fler generaler än Flynn som blåst visslan om hur korrupt detta träsk är. Nu har ju Flynn munkavle för att inte kunna vissla alls men även den kommer släppa men i svunna tider så kommer vi ihåg Smedley Butler och hans bok War is a racket (bara som en spinn of till at fler försökt).

Att Nunes alltid ger oss mer om du lyssnar och ser vad han signalerar utan att för den delen säga vad han inte får säga som är av hemlig karaktär är ju tämligen uppenbart nu

Flynn kommer att frias och då kan han prata, blåsa visslan om saker som dem som också försöker förbjuda Barr från att svara på de frågor han får inte vill höra.

Nu gillar jag inte vänster roch höger paradigmet men hur i helvete är det möjligt att fylla ett helt parti med genomkorrumperade individer som unisont som en hjärntvättad mun försöker föra folket bakom ljuset. (lugn du det finns även korruption inom det republikanska och de kommer nog få en del av skopan de också)

Jaja när allt blir ett och för att säga det lite dramatiskt när apokalypsen klarlägger förhållanden som varit blir inte i tidsramen längre bort för varje dag utan det motsatta. Vi är närmare idag än vi någonsin varit och statusen hos Demokraterna, FBI, CIA, utländska underrättelser är på skalan rött vilket då är nära panik.

Trump utlovade att dränera träsket. Han är trots allt en som håller sina vallöften och jag trodde en gång i början av denna story att han tagit sig vatten över huvudet men det ser allt mer ut som för varje dag att han tamigfan lyckas... Skål för sjutton

Får jag gissa att Nunes snart sitter hos Bartiromo och ger oss ännu fler ledtrådar . Kanske till och med sitter han i sin sedvanliga traktorhall för han är ju trots allt bonde."

youtube.com
Rep. Devin Nunes, R-Calif., talks to FOX Business’ Jackie DeAngelis about…
Rep. Devin Nunes, R-Calif., talks to FOX Business’ Jackie DeAngelis about the appeals court to reconsider the Department of Justice's order to drop the case ...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram