Engelsk Rapport Om Ryskt Cyberhot

2020-07-21

Men ja, det stämmer ju för en gångs skull!

En rapport om påstådd rysk inblandning i brittisk politik som slutfördes förra året har slutligen publicerats. Offentliggörandet av rapporten försenades medvetet tills efter det allmänna valet, enligt uppgift för att skona det regerande konservativa partiet från generande rodnad.

En rapport som beställts av det brittiska parlamentets underrättelse- och säkerhetskommitté säger att Rysslands cyberkapacitet är en "fråga av allvarlig oro" och utgör ett "omedelbart och brådskande hot" mot den nationella säkerheten.

Så kan man ju absolut säga om man som underrättelsetjänst har flaggat upp för detta möjliga hot och det nu framkommer att verkligheten är den att Ryssland inte bedriver den typen av verksamhet.

Det behövs ju inte mer än för syns skull efter Amiral Rogers...

A report on alleged Russian interference in British politics which was completed last year has finally been published. Publication of the report was deliberately...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram