Skrikanledningar

2020-07-07

Susan Rice har all anledning att skrika som hon gör, för det ser inget bra ut för henne, de övriga i Obama regeringen kan trösta sig med att det kanske ser ännu sämre ut för dem, om det nu är en tröst.

Från Chris Farrells Op-Ed för The Daily Caller:

Under den senaste veckan släppte Judicial Watch åttio nya sidor med dokument som rör den 11 september 2012, och terroristattacker mot amerikanska regeringsanläggningar i Benghazi, Libyen, där ambassadör Christopher Stevens och tre andra amerikaner dödades. Den nya utgåvan får topptjänstemännen i Obamas Vita hus "utveckla" sina falska påståenden om att attacken började "spontant" som svar på en anti-muslimsk YouTube-video. Detta var en del av en samordnad kampanj för att "förstärka" president Obama och för att framställa den Benghazi konsulatsterrorattacken som "rotad i en internetvideo och inte ett misslyckande av politik." PG

From Chris Farrell’s Op-Ed for The Daily Caller: In the last week, Judicial Watch released eighty new pages of documents relating to the September 11, 2012, terrorist attacks on U.S. government facilities in Benghazi, Libya, in which Ambassador Christopher Stevens and three other Americans were ki...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram